Porvoon reissu ja uusia tarvikkeita

Posted on

Tänään tehtiin reissu Porvooseen ja treffattiin Brumberin parkkipaikalla Raija sekä harjikset Rixu ja Peikko. Minä kun sain samalla tilaamani uuden turboföönin. Olen aivan rakastunut Peikkoon, sillä on niin nätit korvat ja turkin väri on erikoinen. Ja Ilo oli myös täysin rakastunut, se möyri poikien edessä maassa. Ilosta ja peikosta tulisi hieno pari 😉 😀 .

Käytiin myös vanhassa kaupungissa kävelemässä koirien kanssa ja maalaiset oli ihan hukassa. Eka pari viikkoa pois sivistyksestä ja sit viedään vilkkaaseen menoon turistien keskellä (ja ihasteltavaksi).

Ostin tänään myös tarvikkeille oman laukun, vanha kameralaukku kun alkoi käydä ahtaaksi harjoille ym. Tuo kassi on Billteman picnic reppu, joka oli oikeasti täytetty mukeilla, haarukoilla ym. Mutta tyhjennettynä oli täydellinen koirien tarvikkeille. Lisäksi jäi vielä ylimääräisiä luukkuja esim. näytttelyreissuja varten pakata vaikka koirien sadetakit mukaan. Käsittämättömintä oli, että tajusin osan kammoista olevan Oskun ja Tessun vanhoja, ostettu siis joskus vuoden 1987-1990 aikoihin…

Tytöille tänään letittin tukat ja niistä tuli sieviä, näin ei pompulat aina paina samoja kohtia. Otin myös kuva Pupun ruokahupusta. EN ole nyt kesällä jaksanut kääriä korvia muoviin, niin Pupu on saanut aina syödessä hupun päähänsä.

imgp5069.JPG
Peikko (Kaunisvirran Muumipeikko)

imgp5067.JPG
Peikko

imgp5074.JPG
Rixu (Kaunisvirran Ritari ässä)

imgp5112.JPG
Ilo Porvoossa

imgp5117.JPG
Pupu ja Ilo (varmaan 20 kuvasta tämä oli semmoinen missä molemmat oli suht järkevästi)

imgp5128.JPG
Uusi tarvikereppu

imgp5130.JPG
Sisältä

imgp5132.JPG
Uusi turbofööni, nyt pitäisi kuivua koirat nopeasti.

imgp5139.JPG
Pupun ruokahuppu

imgp5064.JPG
Pupu taas mystisenä…


2 thoughts on “Porvoon reissu ja uusia tarvikkeita

  1. Hei, voitko kertoa mistä ostit föönin ja paljonko maksoi? Olet ilmeisesti tyytyväinen. Meillä on 9-vuotias ja 13-viikkoinen isovilla ja vanha iso föönimme hajosi. Kahden ison koiran föönaaminen käsiföönillä ei kyllä onnistu 🙂

  2. Tilasin föönin kimppatilauksessa harjakoiraporukan kautta. Ne tilattiin http://www.silkkiturkki.com/ ja maksoi muistaakseni noin 180e. On kuulemma hyvin samanlainen kuin Metro air force comander, mutta hiljaisempi. Itse olen tyytyväinen.

Comments are closed.