Pihahommia ja pesussa

Posted on

Pupu on joutunut olemaan pihalla nyt paljon juoksuliinassa. Naapurissa tehdään piharemppaa ja ihmisiä liikkuu, pelkään, että Pupu pomppaa aidan yli kuorma-autojen alle. No olimme muut sisällä, niin Pupu keksi ajanvietettä, se kaivoi taas itsensä Kiinaan keskeltä pihaa 😀 . No onneksi kuopan sai täytettyä vanhojen kukkaruukkujen mullilla. Vauhti jatkui tänäänkin, mitä nyt kieli roikkui melkein irti (ja jos se irtoaa, se on likainen ja pitää kiinnittää hakaneulalla takaisin 😉 ).

Ilo on taas viikon ajan pyöritelty pitkin pihaa ja pesin sen tänään. Ilosta lähtenyt pesu vesi oli todella ruskeaa, taas. Lorautin hoitoaineen sekaan vähän öljyä, kun viikon päästä on se Hollolan näyttely, että on sitten nättinä. Sain sinne ostettua jo KW:n hoitoaineen, mutta shampoota en vielä löytänyt! Kelco siis kotikäytössä ja KW näyttelyihin. Aikataulutkin oli ilmestyneet Hollolan näyttelyn sivuille, eikä onneksi tartte olla aikaisin aamulla paikalla. Harjakoiria on hurjat 22 ja isovilloja 6 (joista ilmeisesti 4 Pupun pentuetta + Crino 😀 ). Hollolan jälkjen Ilo menee Tampereelle, sitten onkin Ilon seuraava mahdollisuus vasta heinäkuun alussa Mikkelissä. Pupun ajattelin ilmoittaa seuraavaksi Forssaan ja sitten Järvenpään kahteen näyttelyyn.

Valitin tänään Janille, että Ilosta on kasapäin kuvia, mutta Pupusta ei niinkään. No se ehkä johtuu siitä, että puolet Pupun kuvista on deletoitava, kun neiti on hävinnyt kuvista. Mutta yritetään saada Pupustakin enempi kuvia.

Ilo saa nyt samaa ruokaa kuin Pupu, tänään on maistunut aktiivisen koiran Nutro sellasenaan. Määrä on sama kuin penturuuassa, mutta saapa enemmän energiaa pienemmästä määrästä 😉 . Meillä on 3 eri nappulaa (nutro) kotona, joten vaihdellaan niitä, jos alkaa kyllästyttä.

Ja kaikki Iloon ihastuneet… Frank-veli kaipaa edelleen omaa kotia ja rakastavaa syliä

pestynä

maun päällä