Pupu parempana

Posted on

Taas oli yksi hammas koiralta tippunut 😀 Mahoton tyyppi, onneksi näyttäisi jokaisen paikalle tulevan uusi hammas. Ruoka ei oikein maistu, johtuneeko kipeästä suusta. Saisi nyt vaan maistua, sillä eilen harjoituksissa Iloa mitattiin virallisella mittatikulla harjoituksen vuoksi. Koiran mitaksi saatiin 20,5cm… Vaikka kotona olen mittaillut 22cm. Jotain siltä väliltä koira varmaan on.

Pupu saa nyt Nutron aktiivisen koiran muonaa, jossa ei ole lohta ja kappas, parissa päivässä tulipunaiset korvat ovat muuttuneet taas vaaleiksi!! Kakkakin on kiinteytynyt takaisin normaaliksi eikä olee enää keltaista. En ole myöskään antanut Pupulle nyt lohiöljyäkään. Ilonkin olen antanut muutaman nappulan maistaa ja sekin on tykännyt siitä. Mutta ei ihme, se onkin paljon lihaisampaa ja rasvaisempaa kuin sen oma muona 😀 Ilo syö sen verran nirpasti, että saa varmaan samaa aikuisena, että saa pienemmällä ruokamäärällä tarpeeksi ravintoa.

Tänään olisi ollut pesu ja kuvauspäivä mutta se siirtyi huomiseksi. Meillä on nimittäin huomenaamulla hautajaiset ja ilta meni sinne vaatteita silittäessä.


One thought on “Pupu parempana

Comments are closed.