Vihdoin!

Posted on

Tytöt saatiin vihdoin eilen pestyä ja kuvattua. Pupulla on tuota tukkaa ihan kamalasti. Ei ole varmaan millään koiralla mulla ollut noin pitkää tukkaa ja noin paljon 😀 . Sanoinkin, että kohta tukka lähtee, vaikkakin on se hieno. Yksivaihtoehto ois antaa sne nyörittyä, mutta epäilen edelleen osaamistani nyöriturkin kanssa. Ihan nyöriturkkiselta Doris siskolta Pupu näytti pesun jälkeen. Toinen vaihtoehto on että takatukka lähtee eli koira nykästään kaljupersus kampaukseen, puolet vähemmän kuivattavaa. No kunhan saisin sen uuden turboföönin jos se sitten helpottuisi.

Takkukausi voidaan virallisesti julistaa alkaneeksi. Vatsan alla ja kyljissä löytyi oikeita takkupalloja, semmosia pieniä jotka föönatessa lentelee pitkin kämppää… Erityisesti valjaiden kohta on takuttunut, joten valjaat meni nyt käyttökieltoon. Varmaan joutunee kerran viikossa alkaa pesemään, jos ihan alkaa takkuamaan. Selänpäällä on selkeästi kasvanut jo aikuiskarvaa, ihan erillaista on siitä kuin esim. kyljissä.

Ilon tukka oli edelleen helppo laittaa ja nyt Kelcolla tuli kaunista jälkeä. Tosi kaunis ja kiiltävä turkki. Taas on varmaan takajalat kasvaneet vaiuhdilla, kun oli muuttunut taas kauhean takakorkeaksi, no eiköhän etujalat kohta taas kiri. Ilo on vaan riivannut mua taas syömättömyydellä, vaikka mikään ei ole muuttunut…

tytysyt

pups

ilts


One thought on “Vihdoin!

  1. Kiitos,kiitos!:)Kyl mamma on nyt onnellinen:) ja vielä kun suurinpiirtein pää kainalossa siä menin>heikko ja huono olo oli..ja juokseminenkin tuntu niiiin raskaalta..aargh!mutta kyllä se kannatti;)

Comments are closed.