Rokotuksessa

Posted on

Ilo sai tänään toisen rokotuksensa. Eka piikki meni vielä keksiä popsiessa, mutta se toinen… Ilo huusi kuin tapettava ja pitkään piikin jälkeen. Eläinlääkäri arvasikin tämän ja varoitti jo ennen pistämistä 😀 .

Ilta onkin sitten mennyt rallin merkeissä, sillä laitoimme lattioille matot. Niistä saa kivat vauhdit ja koirat paineli Ilo edellä ja Pupu perässä. Ilo vaan pääsi aina jonnekkin jemmaan pikku koloihin ja sekös Pupua harmitti.

Laitan myös kuvia,lenkistä metsään pitkänä perjantaina. Ilo oli ihan järkyttynyt, kun piti omilla jaloilla kävellä lumisessa metsässä, kulkea portaita ja pitkospuita… Pupulla taas oli niin vauhti päällä, että jouduin vaihtamaan flexin tavalliseen hihnaan. Flexissä ehti sataan paikkaan ja tekemään sata asiaa. 8m flexi on myös alkanut tuntumaan liian pitkältä, koira on ihan liian kaukana hallitsemattomissa. No tosin flexiä en käytä kuin lähinnä metsälenkeillä, jos metsässä ei voi pitää irti. Kuvassa Ilolla näkyy nuo hassut korvanpäät, ilmeisesti karvat töröttää niissä suoraan eteenpäin, koska korva ei muuten tunnu kääntyvän. Toisessa kuvassa tytöt jonottaa autoon.

ilotsu

atoon


One thought on “Rokotuksessa

  1. Tossa alemmassa kuvassa huomaa että Pupulla ja Ilolla on kokoeroa jonkun verran.Tosi kiva seurata näin netin kautta koirien elämää.

Comments are closed.