Ruoka ei meinaa maistua

Posted on

Edelleen neiti jaksaa kränätä ruuan kanssa. Välillä menee kuivana ja sitten ei taas mene ja sitten kelpaakin turvotettuna. Välillä ei kelpaa lisukkeet ja välillä menisi vain lisukkeet. Ruoka on ollut käytännössä koko ajan tarjolla ja siitä on saanut napsia. Tänään sitten poistin kupin puolituntia tarjoamisen jälkeen vaikka oli syönyt vain vähän. Kolmella ekalla kerralla ruoka ei oikein maistunut, mutta silti huomasin koiran olevan levottomampi. Kävi silloin tällöin etsiskelemässä kuppia. Illalla annoin sitten kuivana nappuloita ja niitä menikin pari desiä heittämällä. Puolet oli eläinlääkäristä saatua Hill’siä ja puolet Purinaa. Hill’s on tuntunut maistuvan viime päivinä, kun sitä on vähän saanut Purinan seassa. Tosin tässäkin epäilen olevan vain uutuuden viehätystä.

Hassua muuten kun Pedigreen sivuilta Pupu sai pentupakkauksen ja eläinlääkäristä tuli Hill’sin pentupakkaus, täähän on kuin vauvoilla konsanaan, mainostajat muistavat :oD

Tänään otettiin taas eteentuloharjoitusta ja eka oli haeskelua mutta sitten Pupu muistikin mikä oli homman nimi. Naksutin tuntuu olevan hyvä keino merkata koiralle oikeaa toimintaa.

Huomenna juhlitaankin Simon 3v synttäreitä. Saa nähdä miten Pupu sekoaa kun tulee talo täyteen porukkaa. Mahtaa illalla uni maistua.