Seksihulluharjakoira

Posted on

Mä en muistanutkaan millasta on olla juoksusen nartun kanssa. Eilen alkoi Ilon keimailu Pupulle. Häntä sivussa kulki Pupun edestä uudestaan ja uudestaan, mutta Pupua ei kiinnostanut. Tänään on sitten Ilo nylkyttänyt urakalla maassa makaavaa Pupua. Pupu luulee leikiksi ja makaa lelu suussa selällään alla… Ilo on ihan mahoton, kieltäminen ei auta yhtään. Ja Pupu on ihan pihalla mikä on homman idea, vauva kun on vielä. Lenkilläkin Ilo on alkanut katsomaan muita koiria sillä silmällä ja uikuttaa perään, nyt ei uskalla yhtään pitää koiraa irti, saati pitää vahtimatta pihalla.

Nyt täytyy todeta, että Ilo syö ruokaa… Mutta ei mitään omiaan tai kallista ruokaa, ne jää kuppiin, vaan Friskiessin Mini Menuuta. Ostin mielenkiinnosta yhden pienen pussin ja nyt on jo useamman päivän tuo ruoka uponnut hyvällä ruokahalulla. Olen yrittänyt laittaa kuppiin myös muuta nappulaa, mutta ei, niihin ei kosketakkaan. Pupu syö sekalaista, eli kaikkia jämä nappuloita: nutron lammas&riisiä, hauhauta, natural menuuta, Friskiessiä… AInoana ruokana nappulat ei ole, vaan molemmat saa lisukkeita kuppiin. Eli maksalaatikkoa, pedigreen koiranmakkaraa, koiran valmisrisottoa, meidän ruokien jämiä sekä pari kertaa viikossa Oskarin liha ja mahapullia raakana. Jos annettu ruoka ei kelpaa, otan vaan tyynesti kupin pois, ehkä ensi kerralla maistuu paremmin. Nyt kun Ilo syö paremmin, on Ilolle ilmestynyt aivan uusi puoli, eli nälkä. Koira suorastaan hyppii vieressä, kun laitan ruokaa. Pupullakaan vehnä ei ole nyt (ainakaan vielä) tehnyt mitään, kuten ei kalaöljykään.

imgp2395.JPG
Ossi sai syntymäpäivillään kortin, jossa on kuvattu aivan kuin meidän Ilo ja Pupu!!
(Kortti on Jane Simmons c/o Cecilia Catchpolen: ”Moose and Nut go for a Walk”, www.artgroup.com)

imgp2397.JPG
Piti kuvailla myös Pupun palkintohyllyä. Takana kuvassa on edesmennyt kääpiömme Wilma, Jouko Huovisen kuvaamana.

imgp2398.JPG
Ja tytöt ei saaneet kauheaa sätkyä, kun laskin hyllynpäältä puudelin alas. Ilo olisi kyllä varmaan toivonut siitä sulhasta, niin iloisena meni vastaan. Pupua ällötti istua sen vieressä että sain kuvan. 😀