Töihin…

Posted on

Asiat alkaa selkiytyä. Tänään sain työpaikan vuoropäiväkodista 2.1.2009 alkaen. Työaikani tulee olemaan klo 5:30-22 välillä. Koirille tämä merkkaa lyhyitä yksinoloja töiden takia, kun aamuvuorosta tulen jo klo 13 ja iltavuoroon lähden vasta klo 14… Pupun näyttelyttämiseen työ kyllä vaikuttaa enemmän. Näillä näkymin en pysty viemään Pupua lauantaisin oleviin näyttelyihin. Työvuoroja kun ei saa niin aikasin tietää ja jos pääsen perjantaina klo 22, niin koiraa en ehdi laittaa. Nyt sitten totutellaan ajatukseen töihin lähdöstä 9 vuoden kotiäitiyden jälkeen.

Huomaa taas, että Naomi saa nappuloita. Jostain syystä nappuloiden tai viljojen kanssa kyynelvuoto on tummempaa, kuin viljattomalla raaka ruualla, jolloi se oli väritöntä vaikka valuikin. Silmän aluset on taas punaiset vaikka miten suojaisi rasvalla ja puhdistaa joka ilta. Yksi valttikortti on taskussa… Ajattelin kokeilla Naomille ehkä Orijen koiran nappulaa muun ruuan sekaan (tai muuta viljatonta). Pupulle tuota ei voi antaa koska, siinä on perunaa, joka aiheuttaa Pupulle ilmavaivoja. Ero silmävuotoon näyttää tulevan reilussa viikossa…

dsc_1154.JPG

Kun eilen esiteltiin taistelukalamme, niin pitäähän se esitellä pitkäaikainen akvaariomme asukki elikkäs pleco nimeltä Evil, kaverilla on mittaa 20-25cm.

dsc_0905.JPG