Tuusulan näyttely osa 1

Posted on

Lauantaina aloitimme Tuusulan summer show maratonin. Maratonin aloitti Jekku vesisateisessa kelissä. Näyttelypaikalle päästyämme alkoi vimmattu teltan rakentaminen. Meinasi hermo mennä, tuntui, että kehäkin on ohi ennenkuin teltta oli pystyssä 😀 Kasaan sitä melkoisen harvoin, vuosi sitten varmaan viimeksi ja sen kyllä huomasi 😀 No saatiin se pystyyn ja vettä se piti. Onneksi kehän alkaessa tihutti enää hitusen ja oikeastaan ei enää satanut kun Jekku pääsi kehään. Mutta Jekku… Veikkaisin että oli juoksunarttu jossain lähistöllä, muita uroksia katsoi kiivaasti, melkein alkaen rähisemään ja muutenkin käyttäytyi ihan hassusti. Tuomari oli ihana, sille heilutettiin pöydällä häntää ja juoksutuksetkin ja seisotus toimivat siinä vaiheessa jotenkuten, mitä nyt piti kyylätä kehän ulkopuolella olevia muita uroksia. Paras uroskehässä ei saanut enää koskea, vaan piti alkaa pelleilemään seisotuksessa, kun hieman tiukemmin komensin, niin sitten täristiin ja odottaessa tietenkin oli kätevä uikutella 😀 No ERInomainen tuli, omassa ikäluokassa Jekku oli toinen ja sertifikaatin arvoinenkin, mutta paras uros kehästä sitten lennettiin ulos.

Tuomarina oli Seymour Steven, Australia

Masculine powder puff. In lovely coat and condition. Lovely dark eye and good expression. Well made front. Excellent feet. Strong topline. Good tail carriage. Front movement a little weak but lovely profile gait.

Maskuliininen puuterihuisku. Kauniissa turkissa ja kunnossa. Kauniit tummat silmät ja hyvä ilme. Hyvin rakentunut edessä. Erinomaiset raajat. Vahva ylälinja. Hyvä hännän kanto. Etuliike, hieman heikko, mutta kauniit ääriviivat sivuliikkeessä.

ERI AKV-2 SA

LISÄÄ KUVIA TÄÄLLÄ

”Mä näytän näille uroksille missä kaappi seisoo!”

Ja häntä heilui tuomarille.

Mutta tuolla kehän ulkopuolella on edelleen ne pojat!

Seisominen sujui, kun tuijotti tiukasti viereisen kehän koiria.

Jekku ja edellä menevä paras uros-1 koira nimeltään Oiva

Minen ala, minen halua seistä…