Uskomaton Uni!

Posted on

On se vaan uskomaton pentunen. Eilisessä Kaapelitehtään näyttelyssä Uni oli RYP-1, eli voitti kaikki seura-ja kääpiökoiraryhmään kuuluvat omien rotujensa voittajat (ryhmään 9 kuuluvat rodut). Omassa rodussaan, Unilla oli vastustaja Luna sisko, sekä yksi nuori urospentu. Molemmat Uni sitten voitti. Loppukilpailuissa oli mieletön tunne juosta tuolla isossa RYP-kehässä sekä sitten Best In Show (BIS) kehässä, kun Uni painaa viiletti kahta sataa edellä. BIS kehässä sitten ei jaksanut Uni enää seistä rauhassa, joten ei päästy siinä enää palkintopalleille (BIS kehässä kilpailee kaikkien 10 roturyhmän voittajat, ROTURYHMÄT.

Luna siskoa oli kiva nähdä. Ilme oli lähes identtinen Unin kanssa, mutta Lunalla oli ehkä aivan aavistuksen raskaampi pää. Luna oli myös kai vähän Unia korkeampikin,  mutta ei tajuttu vierekkäin mitata. Lopuksi vielä katsottiin mistä Lunan turkkia voisi leikata, kun se oli suht leikkaamatta kehissä.

Unin arvostelu meni näin:
Tuomarina oli Tuula Plathan

Tyylikäs, tyypikäs ja elegantti.Viehättävä ilme. Erinomaiset rungon mittasuhteet nartulle. Näyttävä ylälinja ja hyvä häntä. Hyvä etuosa rodulle. Kaunis lantio. Erinomainen raajojen luusto. Oikeanlaatuinen karvapeite ja syvä väri. Tasapainoiset vaivattomat rodunomaiset liikkeet. Erittäin lupaava.

PEK-1, KP, RYP-1

LISÄÄ KUVIA TÄSTÄ LINKISTÄ.

dsc_5676-1.JPG
Siskokset, Luna ja Uni.

dsc_5795.JPG
Uni näyttää ihan oikealta villakoiralta…

dsc_5819.JPG

Sunnuntai aamuna myös kyselin Janilta, että oliko nakannut Halloween kurpitsa roskikseen. No eipä ollut. Kurpitsa oli kumminkin mystisesti hävinnyt kökötettyään monta päivää pöydällä. Syyllinen voi olla vain yksi suuri musta otus. No ei ole ainakaan saanut mahavaivoja 😀

dsc_5585.JPG
Kurpitsa ennen katoamista.


3 thoughts on “Uskomaton Uni!

  1. joo mä oon miettiny että kasvatan 🙂 haluaisin tuollasen leikkauksen kuin unilla ja pupulla 🙂 janne vaan ei tykkää 😀

Comments are closed.