Vatsat parempana

Posted on

Ruokapäivitystä: Tällä hetkellä tytöille tarjotaan näin:

Pupu: 2 x päivässä: 3dl Nutro holistic care nappulaa + 2½ Oskarin maha-/liha-/lihakasvispullaa + Salmopet öljyä 2½ml

Ilo: 2 x päivässä: vajaa 1dl Nutro pentu lammasriisi nappulaa + ½ Oskarin maha-/liha-/lihakasvispullaa + Salmopet öljyä 1ml

Yleensä otan kuppiin pakkasesta lihat, nappulat perään ja päälle kuumaa vettä. Sitte öljy ja parin tunnin odottelu että turpoaa. Turvottua pilkon Ilon lihasta puolet Pupulle ja sekoitan ruuat. Sitten vain tarjoilu. Välillä menee molemmat annokset, välillä jää toinen osittain syömättä, en tiedä miksi, mutta en ole nyt ottanut kauheaa stressiä, kun kumminkin syövät reippaasti sen minkä syövät. Yleensä aamuisin ruokahalu on molemmilla huonompi. Ja vähemmän liikuttu päivä näkyy heti kupeilla, molemmat syövät silloin vähemmän.

Haaveilen koirille TÄMMÖISIÄ kupin pidikkeitä, isojen koirien kun pitäisi syödä lattiatasoa ylempänä. Tytöthän syövät häkeissään, etteivät popsi toistensa muonia.

Tänään on ollut tosi kurja keli ja Ilo on pissinyt sisälle enempi kuin koskaan, sitä ei huvita yhtään tehdä mitään ulkona, haluaisi vain mahdollisimman pikaisesti sisään 😀 On ollut hauska huomata, miten koirien vatsansietokyky on parantunut osittaiseen raakaan lihaan siirryttyä. Jatkuvasti kakasta löytyy pieniä kepinpaloja ym pihalta popsittu, nyt nuo ei aiheuta minkäänlaista ripulia ja oksentelua kuten aikaisemmin. Tietysti yritän rajoittaa esim. kepin palojen syömistä mutta näköjään aina niitä ehditään popsimaan (nämä siis huomaa siinä vaiheessa kun pussittaa koirankakan, en siis erityisesti tutkiskele mitä niistä löytyy 😀 ).