Näyttelyitä ja föönejä

Posted on

Katselin näyttelyitä ja totesin, että Ilo on ilmoitettava myös Tampereen näyttelyn 17.5.2008 koska, sen jälkeen näyttelyitä mihin Ilo pääsee on vasta heinäkuun alussa (Mikkeli 5.7.2008). Laskin ja laskin moneen kertaan, mutta niin se on, että Ilo on vasta sitten tuo norminäyttelyiden pentuluokkaan vaadittavat 7kk. Pupulla taas eka junnuluokan näyttely olisi Kotkassa 15.6.2008. Junnuluokka on virallinen luokka ja sen tulokset jäävät kirjoihin ja kansiin. Saa nyt nähdä miten paljon käydään noissa pentuluokissa ennen sitä… Kesäloma hieman varmasti vaikuttaa noihin näyttelyihin, että missäpäin maailmaa ollaan ja saako turkkia lomapaikasta laitettua, jos haluaa johonkin näyttelyyn.

Ilolla kilpailu näyttelyissä tulee varmasti olemaan kovempaa kuin Pupulla. Isovillakoiria on noissa näyttelyissä paljon vähemmän kuin harjakoiria. Harjakoirissa kun karvattomat ja karvaisetkin kipailee keskenään. Tosin Pupulla on aina vaara lentää hylätyllä ulos.

Fööni alkaa sanoa itseään irti. Pitää jotenkin kumman epätasaista ääntä. Jani sitä yritti eilen avata, mutta ei sitä pääse sisältä oikein katsomaan, irrottamatta tiivisteitä. Onhan tuo DryDoG fööni ollutkin 10 vuotta käytössä 3 villakoiralla (ja nyt 1villa+harjakoira). Haaveena on ollut isompi fööni, mutta ne ovat aika arvokkaita. Olen nyt katsellut Metron fööniä sekä vivog fööniä. Noiden kanssa ei tarvitsisi harjata samalla ja kuulemma heiluu taulutkin seinällä. Ilo varmaan lentää pöydältä alas jollei pidä kiinni 😀 . Mutta jos tuo vanha sanoo sopimuksensa irti, niin en kyllä ala millään käsiföönillä kuivailemaan.