Vauhtia

Posted on

Aamupäivän ulkoilu vietettiin pihamaalla ja Pupua pomputti, kun pihalla oli kaadettujen puiden runkoja. Tahalleen sitten heittelin Pupulle palloa niin, että joutu pomppaamaan yli. Pupulla nyt onnistui nuo hypyt noin niinkuin ulkoisesti, mutta pikkaisen oli tuota ilmaa hypyissä. Jekkukin näytti muutaman hienon pompun, mutta kamera ei ehtinyt mukana. Jekku ja Nao käyttikin paljon aikaa riehuen keskenään. Mutta Naomimaiseen tapaan, ne leikkivät vaan kuivalla terassilla. Jekku olisi leikkinyt muuallakin, mutta eihän Naomi voi tulla märälle nurmelle.

Ajakuluksi otin jokaisen kanssa vuorotellen treeniä. Opetein huvin vuoksi naksuttimella keirtämään pihalampun. Taidosta voi olla joskus hyötyä, jos menee agilityyn, mutta nyt vaan tuo oli semmoinen päähänpisto. Naomi oli selkeästi eniten kartalla tässä harjoituksessa, se äkkäsi hyvin nopeasti mikä oli se juttu. Tai sitten sillä oli eniten nälkä 😀 .  Lisäksi otin muutaman ohjatun hypyn tuon rungon yli, Pupulle ihan toko hyppynä, istumisineen.

Iltapäivällä lähdettiin pyörällä hakemaan poikaa koulusta, molemmat hullut, olisi tarvinnut pyöräjuoksutuksen, mutta koska perässäni oli uusi peräkärry, niin otin vain Jekun. Sen meno ei ole vieläkään rauhoittunut yhtään. Poika veti taas kuin hullu ja vaikka miten yritin ajaa hiljempaa ja hiljempaa, että saisin koiran asfaltilla raville se ei onnistunut. Veikkaan, että vaikka olisin pysähtynyt, olisi Jekku laukannut paikoillaan 😀 Jekku on varmasti edellisessä elämässä ollut husky suuressa valjakossa… Valjaiden lukko vaan oli selkeästi hangannut toista kainaloa, joten Jekku tarvitsisi jonkun toisenlaiset valjaat, joissa lukko olisi muussa kohtaa.

dsc_2196.JPG
Pihan porukka

dsc_2311.JPG
Pompottaa

dsc_2225.JPG
Alastulo

dsc_2277.JPG
Äkkiä karkuun!

dsc_2278.JPG
Sekoilevia harjakoiria

dsc_2328.JPG
Söpis

dsc_2355.JPG
Melkoisen samaa kokoa nämä kaksi ovat.

19042012901.jpg
Husky palannut kotiin noin 6km juoksulenkiltä, joka ei taaskaan tuntunut missään…

Husky juoksee, niin että vain henki pihisee. Vauhti on hidas, mutta niin se vaan laukkaa melkein paikoillaan 😀 Pakko saada se oppimaan ravaaminenkin tai muuten kärsii kroppa tulevaisuudessa.