Vauhtia ja hampaita irti

Posted on

Tytöt taas paineli tänään pihamaalla kahtasataa. On hauska katsoa mun Ilo vaanii Pupua kuin bordercollie lampaita (seisten tai maaten pää alhaalla), kun Pupu tulee lelun kanssa lähelle, tytöt painelee peräkanaa kahtasataa. Välillä tosin Ilo menee vahingossa Pupun ohi. Parin kuusen kierroskiekan jälkeen, Ilo painelee taas johonkin jemmaan odottamaan Pupua 😀 Otin kuvasarjaa noista pinkomisista. Kuvasarjihin ikuistin myös muutamia kuvia Pupun mielettömästä askelluksesta.

Sen verran rajua tuo meno on ollut, että eilen Pupulla oli silmän alla pieni haava. Aamulla haava näytti jo hyvältä (puhdistin sen illalla), muta hyvin lähelle silmää se on osunut. JaPupun korvat punottaa taas!! EN tiedä onk se uusi ruoka jota on syönyt nyt vajaa kuukauden (nutro holistic care), lohiöljy jota on syöty noin viikko vai tekijä X. Lopetin nyt Pupulta eka lohiöljyn kokeeksi…

Nuun omistaja kirjoitti harjispalstalla, että Nuu-siskolle tulee hampaita. Pikainen kurkkaus Ilon suuhun paljasti, että Ilon keskimmäiset ala etuhampaat (2kpl) oli irronneet ja uudet näkyivät alaleuasta. Yläetuhampaatkin taitavat pullottaa myöskin pysyviä hampaita… Toivottavasti muutkin irtoaisi noin mutkattomasti. Ne jotka ei irtoa, pitää irrottaa nukutuksessa ja sitten tulee piiitkä karenssi näyttelyn (antidoping).

Ilmoitin Ilon nyt Tampereen pentunäyttelyyn (17.5) , koska se on ainut mahdollinen näyttely Ilolle ennen heinäkuun alkua… Pupulle mahdollisia näyttelyitä on enempi, joten mietin vielä sen viemistä. Ehkä Pupun kanssa suuntaamme kohti junioriluokkaa tai sitten kipaisemme parissa pentuluokassa, riippuen siitä saanko uuden föönin (vanha kun on levähdyspisteessä, sehurisee erittäin epätasaisesti, välillä kovaa ja välillä hiljaa). Hollolan näyttelyynkin joutunen käydä kuivaamassa koiran kaverilla.

Alla pari kuvaa tältä päivältä ja tässä linkissä lisää vauhtikuvia  (ja pihamme on noin onnettomassa kunnossa kuin kuvat näyttää, sitä on tähän asti säästelty mutta ruoho ei kasva 🙁 , naapurilla tietty viheriöi hienosti…)

kaks

vaih


2 thoughts on “Vauhtia ja hampaita irti

  1. voi näitä lutusia, voin kuvitella niiden leikit kuten tuossa kuvailit! harmi kun ei ehditty näkemään.

Comments are closed.