Wannabe-nyörivilla ja kuvaukset

Posted on

Tässä lupaamani kuvat eilen otetusta wannabe nyöri villasta sekä tyttöjen kuvauksista. TUrkkeja ei ole mitenkään käsitelty ennen kuvauksia, joten ovat kiharaisia ja möykkyisiä.

Tänään harjoiteltiin pihalla näyttelykäyttäytymistä. Pupu harjoitteli seisomaan paikallaan, ilman että pitää syödä makupalaa koko ajan. Hyvin se meni kun naksuttimella palkkasi.
Ilon kanssa harjoiteltiin vauhdikasta liikkumista. Ensin opetin eteenmenoa namialustan kanssa. Koira oppi todella nopeasti, että alustalta löytyy namia ja paineli sinne kovaa vauhtia. Villakoiria en ole koskaan saanut näin nopeasti oppimaan, ne ovat aina etsineet namia mistä sattuu, eivätkä ole ymmärtäneet sen olevan alustalla 😀 . Sen jälkeen käytin vanhaa ”pumppaus” tyyliä, eli eteen käskyn jälkeen kävelin koiran perässä ja palkkasin aina kun koira kipitti suoraan eteenpäin. Näin opetetaan Ilolle, että on toivottavaa kulkea minun edellä (eikä 2m jäljessä, kuten yleensä). Molemmat oli todella innokkaita oppilaita ja Ilokin huomaamattaan syö valtavan annoksen ruokanappulaansa 😀

nyöriimgp1416.JPG

imgp1417.JPG

imgp1425.JPG

imgp1428.JPG

imgp1447.JPG