3kk

Posted on

Tänään oli sitten 3kk synttäri (sekä 13viikkoa tuli täyteen). Tavan mukaan otettiin kuvat, kun on 2 viikkoa edellisistä. Mittasin myös koiran, säkäkorkeus no noin 40cm ja painoa noin 8kg. Tarvitaan 5cm vielä, niin on isovillakoira :oD Trimmatakkin taas yritin, eihän mulla ole kuin 10 vuoden kokemus, mutta tuo pentukarva on haastava taipuessaan karkuun. Nyt Pupusta kyllä tuli ihan villakoiran näköinen jo, kun on pylly lyhyenä ja vyötäröönkin muotoa tehty. Niskatukka paljastaa pentukoiran olevan kyseessä, pennuilla se aina lässähtää alaspäin. Pupu menisi nyt jättitassuisesta keskikokoisesta villakoirasta.

Mietin tuossa trimmatessa, että pitäisikö viedä lähikaupan seinälle lappu villakoirien kotitrimmauksesta. Ennen lapsia trimmasin Pihlajamäessä lähiseudun villakoiria kotileikkauksiin ja 3 vakiasiakastakin oli. On vaan oma vaatimustaso noussut, kun tuntuu, ettei saa kaunista jälkeä. Tai sitten syynä on se, että Pilven kasvattaja (Canmoy’s kennel) teki niin häkellyttävän kaunista jälkeä, että omat trimmaukset kalpeni sen vieressä (no onhan hän ammattilainen).

Viimeisessä kuvassa näkyy kaunista askellusta. Kävelytän Pupua moneen kertaan ja Pupu jahtaa nameja, jotta häntä nousee kuviin. U-käännös aina tehdään vessan ovella ja sitten seistään. Kohta on vaan semmonen, että kun koira koko ajan suurenee, ei U-käännös enää meinaa onnistua. Yleensä kun koira on kauniisti, niin Janin kamera ei toimi tai salama ei pysy mukana tai jotain muuta että kuva epäonnistuu. Tuommoista yhtä seisotuskuvaa varten, koiraa seisotetaan noin 10 eri kertaa ja Jani ottaa kuvia 20-30 kpl… Koiran mielestä tämä on hurjan hauskaa, saa kauheasti namipaloja :oD

Kotisivuille laitan taas tarkemmin tuota kasvua kuviin, siellä on helminauhana koiran kasvu.

seisotusta

istumassa

ravaa


One thought on “3kk

  1. Teidän pitäisi pumpata lisää ilmaa tuohon jalkapalloon, se pienenee joka kuvassa…

Comments are closed.