Kuratassuja ja jännitystä

Posted on

Meillä nyt kuvanlaatu huononee. Kamerasta hajosi salama ja se lähti huoltoon, nyt joutuu kuvaamaan vanhalla kameralla, joka ei ole läheskään niin hyvä… Eli lauantain Lahden näyttelystäkään ei saa laadukasta kuvaa, no onneksi monilla harjaihmisillä on hyviä kameroita 😉 .

Elikkäs lauantaina molemmat harjat on harjakoirien omassa epävirallisessa Clubshowssa. Ekan kerran mua jännittää näyttelyyn meno. Kotona Nao toimii todella hyvin, en tiedä mitä se tekee muiden koirien keskellä, sisähallissa. Paikalla on 116 harjakoiraa… Ja eiköhän mulla totutusti oo koirat samaan aikaan, kun näyttivät olevan eri tuomareilla junnut ja avoimen nartut. No tuolla onneksi ei pingoteta, vaan on luvattu odottaa, jos on toisessa kehässä samaan aikaan.

Ilon tukka takkuuntuu nyt pelkästä ajatuksesta, olen kokeillut jo vaikka mitä aineita, mutta pesuväli on nyt vain pari päivää tai koira on selvittämättömässä takussa. Tänään molemmat harjat oli iltalenkin jälkeen vielä täynnä takiaisia! Tuntuu olevan meille riesa, joka lenkin jälkeen. Nämä kurakelitkin on kivoja, kun on 12 tassua pestävänä 😀 . Nao oppi todella nopeasti, tuon meidän perheen tavan toimia kuratassujen kanssa.  Kaikki pestään suihkukaapissa vuorotellen ja sen jälkeen pyydän koirat nimeltä yksitellen pyyhittäväksi, muut odottelee vuoroaan. Tosin Nao vanhimpana pääsee yleensä ensin.

Pitää vielä laittaa Naosta, että on tytär isänsä näköinen naamasta. Tässä isän kuva Tuomarin kartanon näyttelyssä.

dscf0101.JPG
Ensin Naon kanssa vanhassa nuken sängyssä…

dscf0106.JPG
…Sitten Pupun kainalossa.

dscf0108.JPG
Nao ja Pupu sopii samaan sänkyyn

dscf0119.JPG
No mahtui sinne kaikki nukkumaan…