Kärryjä

Posted on

Olen miettinyt pääni puhki millaisen kulkupelit saisi neideille näyttelyitä varten. Pupu kulkee yleensä omin jaloin, mutta pikkutytöt on ruuhkassa vaarassa, saati, että niiden valkoiset jalat pitää saada puhtoisina paikalle. Vaihtoehtoja on muutama hankkia neideille rattaat, nostaa häkki lastenrattaiden rungon päälle, hommata häkkiin vetoalusta, hommata trimmipöytä pyörillä tai kiinnittää pyörät häkkiin.

Rattaita olen katsellut TÄMMÖISIÄ ja TÄMMÖISIÄ on ainakin. Nämä kulkee helposti, menee pieneen tilaan, mutta koirien huolto ennen kehää voi olla hankalaa. Tuota ensimmäistä mietin, että siihen voisi saada pöytälevyn tuo kopan päälle. Nämä on aika kalliita ja mietin että vanhoista lasten matkarattaista voisi tuommoiset tuunatakkin. Sitten mietin, että hommaisi vanhojen rattaiden rungon ja asettelisi siihen tyttöjen häkin.

Yksivaihtoehto on ostaa isot huonekalu pyörät ja kiinnittää ne levyyn ja tehdä siitä vetoalusta, näitä saa putkirunkoisina ostaakkin KUVA. Samalla tyylillä toimii myös kasattava trimmipöytä pyörillä, kasattuna se toimii vetialustana. Mutta näissä ärsyttävä on kasata häkkiä päälle, kiinnittää ja veivata kamat siihen. Muistissa on Hollolan pentunäyttely, missä kasattiin torni Jaanan trimmipöydän päälle, kiinnitettiin ja purettiin koko homma 100m päässä 😀 . Nuo ovat usein myös huteria virityksiä ja pienet pyörät ei välttämättä kulje lumessa ja hiekassa.

Samantyylistä ois ostaa pyörät ja kiinnittää ne suoraan häkkiin tähän tyyliin KUVA, nää liian pienet ja JA TÄSSÄ myös. Tuossa tapauksessa ei tarvitsisi kasata mitään, levy vain häkin päälle ja koirat pystyisi kunnostamaan siinä. Autokuljetuksessa voisi pitää häkkiä nurinkin päin, niin olisi renkaat ylöspäin eikä häkki lähtis vierimään.Häkkejä kun voi käyttää molemmin päin…

Mutta saa nyt nähdä, ennen Jyväskylää pitäisi keksiä jotain, koska siellä pitää yksin päästä koirien kanssa kehän laidalle asti ja pystyä ne kunnostamaan..

Kirppisreissu oli tänään hyvin antoisa. Löysin Naolle hyvin siistin Jokken kurapuvun 8 eurolla! Tosin houdini veti jo kokeilessa jo molemmat takajalat pois. Haalarissa on valmiina jo mukava liukas vuorikangas. Värikin sopii hyvin Naon hopeiseen väriin. Tämä helpottaa varmasti näyttelypäiviä.

imgp7676.JPG