Pellolla

Posted on

Käytiin tänään tuulessa ja tuiskussa kävelemässä koko perheen voimin. Kävelimme uudella rakentamisen alla olevalla asuntoalueella katselemassa rakenteilla olevia omakotitaloa. Yhden talon luona rakennusmies kiinnostui Pupusta ja halusi silittää sitä. Pupu kieppui tietenkin kuin hullu ja mies totesi, koiran olevan samanlainen kuin muutkin. Mies kertoi omistaneensa ennen mustan isovillakoiran, jolla oli aikanaan teetetty pennut. Pentue oli suomessa harvinaisuus, sillä pentueessa oli ollut 4 ruskeaa pentua. Mies muisteli, että pennut melkein vietiin käsistä ja ympäri Suomen soiteltiin, sillä suomessa oli tuolloin hyvin vähän ruskeita, hän muisteli, että kaksi, joista molemmat tuotu ulkomailta… Itselleni tuli heti mieleen, ettei olisi vaan ollut Pupun sukulaisia nuo muutamat tuodut ruskeat.

Alueelle on jo tehty kävelytietkin, jotka vielä kulkevat täysin keskelle peltoja (koko asuinalue tulee keskelle peltoa). Siellä pystyin hyvin päästämään koirat irti. Pupu painalsi kahta tuhatta aivan onnessaan poikien ja meidän väliä. Kotiin tultua meillä oli kaksi hyvin rapaista koiraa ja yksi joka hohti edelleen valkoisena. Edes suihkuttaessa Naomista ei tullut kuraa. En tiedä miten se sen tekee, kun kulki kumminkin siellä mutapellollakin, missä koiranuorisokin. Juokseminen pellolla ei riittänyt, kotiin tultua Ilo ja Nao veti hirmu rallia ympäri kämppää. Pidin Pupua kiinni, jottei suditellut sisällä liukkaalla parketilla ja ettei mennyt möyhimään Iloa. Ilo jaNao juoksi rallia varmaan 10 minuuttia hulluina ähisten.

Kuvat suurenee klikkaamalla.

imgp7575.JPG

imgp7582.JPG

imgp7583.JPG

imgp7589.JPG
Tätä mä en käsitä, ei musta Pupulla ole niin löysä nahka, että silmät lörpöttäisi juostessa.

imgp7592.JPG

imgp7596.JPG
Mietittiin, että jossain vaiheessa tuomarit varmaan mainitsevat näistä neidin kieroista silmistä. Ne menevät kieroon, kun koira on onnellinen…

imgp7613.JPG
Tämä mökki kiinnosti Iloa aivan tavattomasti ja muut meni ihmettelemään mitä jännää siellä oli. Talo oli joku sähkökeskus tms keskellä peltoa.

imgp7618.JPG