Älkää järkyttykö…

Posted on

Pupulta lähti tukka. Yritykseni avata turkkia päättyi yritykseen ja päätin tarttua saksiin. Koira oli niin huopalevyssä sisältä, ettei muuta voinut, enkä edes halunnut yrittää, koska avaaminen olisi ollut todella kivuliasta. Lumipaakut ja Pupu ei sovi yhteen, tuloksena on kaunis huopatossa… Ensiksi saksin likaisen koiran, niin että suurin osa höttöturkista lähti, sekä leikkasin takut auki turkista ulospäin (jottei tullut niin koloja).

dsc_1732.JPG
Ennen

dsc_1737.JPG
Pahimpien oton jälkeen, Pupu ja karvat.

Sitten mentiin pesulle ja föönaukseen. Sitten olikin taas vuorossa leikkaamista. Pesun ja föönauksen jälkeen sitten oli olemassa olevan tukan muotoili niin, että siitä kasvaisi terrieri/moderni. ELi jätin molempiin malleihin mahdollisuuden. Esimerkkeinä leikkaamisessa oli kolme kuvaa: TÄMÄ ja TÄMÄ ja TÄMÄ. Leikkaamisesta vaan on niin kauan aikaa, että tulos ei ollut ihan toivotunlainen. Pupuhan leikkasin ihan pentuna ja edesmenneitä koiria olen leikannut, mutta ei niiden leikkaustuloksella ollut mitään väliä, niin taso oli mitä oli. Pupun trimmauksen on isona hoitanut kasvattaja. Koiran vartaloturkki tuli odotettua lyhyemmäksi ja siitä löytyy paljon epätasaisuutta sekä koloja. Mutta suunnitelmissa on palata tässä trimmissä näyttelyihin vasta huhtikuussa, siihen mennessä toivotaan, että jalkakarvoissa on jo mittaa ja vartalokarvakin on saanut täydennystä. No sentin per kuukausi turkki on näyttänyt suunnilleen kasvavan ja onneksi turkki on uusiutuva luonnonvara.

dsc_1746.JPG

dsc_1750.JPG

dsc_1753.JPG

Loppuun vielä kuvaa Ilon isoista lumipalleroista, joilla ei voinut kävellä:

dsc_1704.JPG

dsc_1698.JPG


2 thoughts on “Älkää järkyttykö…

  1. ihana pupuli! aivan suloisen näköinen pikku pirpana. se on varmasti onnellisempi ilman takkuja ja ainaista takkujen aukomista 🙂

    ja aika paljonhan sille vielä jäi. ja kyllähän se vielä kasvaa jos tarvii 😀

  2. ILO sä oot paras! voi lutunen ihana sua 🙂 Pupusta tuli tosi kiva 🙂 mä tykkään 🙂 🙂

Comments are closed.