Arvostelut

Posted on

Tässä vielä tyttöjen eiliset arvostelut, Tuomarina Paavo Mattila:

Naomi

Mittasuhteiltaan hyvä narttu, olla hyvänmallinen pää. Kaunis kaula, vahva runko. Erittäin hyvät raajat. Erinomainen ylälinja. Kaunis karva. Hyvin kannettu häntä. Hyvät liikkeet. Meillyttävä käytös.

AVO ERI, AVOK-4

Ilo

Hyvin rakentunut nuori narttu, kaunis pää, kaula saisi olla hieman pidempi, sopusuhtainen runko, hyvä ylälinja ja raajat. Hyvälaatuinen karva. Kantaa häntänsä hyvin. Liikkuu hyvin. Miellyttävä käytös.

JUN EH, JUK-2

Ratashässäkkä toimi toiveiden mukaan näyttelyssä, joskin otin Ilolle oman kopin siihen päälle. Arvasin, että tulee pitkä päivä, niin molemmille piti olla hyvät tilat köllötellä. Pöytätsydeemi toimi myös hyvin, molemmat koirat sai laitettua.

dsc_0774.JPG

Mukanamme reissussa kulki Jaanan ystävän chihuahua uros, Jaanan Lali ja Jenni harjakoira Maggien kanssa. Maggie elikkäs Mäksy oli hyvin mukava karvaton harjakoira ja uskon edelleen harjakoiran olevan erittäin sopiva rotu minulle. Mäksykin oli kiltti, rauhallinen eikä turhia stressannut mistään vaikka me emännät oltiin aika täpinöissämme ennen kehää. Pääsin myös tutustumaan karvattomien pukemiseen.

dsc_0894.JPG
Maggie Limbo haalarissa

Mutta yksi joka on mun sydämeni vienyt on Pupun veli Bruno. Bruno on hyvin kohteliaasti käyttäytyvä ja rauhallinen. Näyttelyssä Bruno vienosti tökki taskuani, että annappa nyt hänellekkin niitä lihapullia. Muutenkin Bruno tuntuu aina ihanasti ilahtuvan huomiosta, sekä rakastaa edelleen liikuttavan syvästi Naomia.

dsc_0808.JPG
Bruno