Lumipallona luokses pompin…

Posted on

Kaksi onnelista on tänään kirmannut hangessa urakalla. Sekä Pupu että Ilo pomppivat hangessa. Ilo näyttää pieneltä jänikseltä, kun pomppii hangessa lumi kaulaan asti. Saa nähdä saako Pupu ripulin, koska haukkaili aika tavalla lunta lenkillä, joka ikinen lumikökkänä piti haukata juostessa. Iltalenkki käytiin flexissä ja voi sitä onnen määrää, kun pääsi kunnolla täyttälaukkaa pomppimaan hankeen. Nao ei ollut yhtään iloinen, se katseli muiden menoa ja voisi melkein nähdä sen pudistelevan ajatuksissaan päätä nuorison hömpötyksille. Flexin kanssa Naomilla meni paremmin, nyt se jopa muutaman kerran veti flexiä vähän pidemmäksi.

Kotiin tullessa olikin sitten kaksi lumipallo koiraa. Päivälenkin jälkeen saivat istuskella hetken eteisessä sulamassa, mutta iltalenkin jälkeen mun oli sulatettava Pupu. Kurakelit loppu, mutta koiran tassujen suihkutus ei 😀 . Onneksi turkkia ei ole vielä ihmeesti jaloissa, niin lumi jäi lähinnä rintaan ja jalkapalloihin. Ilo kerää myös kiitettävän määrän lunta, Naomi vain muutaman palluran.

Jonkun aikaa neidit söivät tuossa raaka ruokaa pelkästään, siis raakoja lihoja vaihdellen ja raakoja kasviksia vaihdellen. Se auttoi hyvin Naomin silmien valumiseen, joten nyt kokeillaan kävisikö joku nappulakin. Ja sekin, että tähän vuoden aikaan kasvikset alkavat olla hyvin kalliita, kun haluaa antaa tietty parasta. Nyt neidit onkin syöneet Natural menu nappulaa ja siihen lisukkeeksi tietenkin raakaa lihaa ja välillä kasvissosetta ja ruokien jämiä. Kukaan ei ole nirsoillut, vaikka nappulat on palanneet takaisin kuppiin. No tuo Natural menu onkin hyvin samantapaista kuin pehmeät koiran herkkulihalevyt, semmoista pehmeää nappulaa, joka tuoksuukin hyvälle. Lisää Natural menuusta, koostumuksesta (70% lihaa) ymTÄÄLTÄ NÄIN.