Ei kai nyt Pupullakin ole…

Posted on

Juoksu nimittäin! Ainakin muutama tippa verta sieltä tuli, mutta en nyt osaa sanoa onko se juoksua vai tuliko se siitä kun nyppäsin jonkun roskan siitä hollilta pois. Pupulla oli Juoksu elokuun alussa, joten en kyllä toivo, että juoksu väli on tuolla neidillä 4kk, jollei sitten rytmitä juoksuja Ilon tahtiin… No huomenna olen lienee näiltä osin viisaampi, viimeksi Pupu vuoti kuin niagara, joten tuskin jäisi huomaamatta nytkään.

Ilo on kyllä ihanan siisti juoksussaan, taaskaan ei ole millekkään (takuttaville) pöksyille tarvetta. Mutta saanyt nähdä miten messarissa menee. Ennen juoksua oli ilmassa kuuroutta käskyille, jota ihmettelin, mutta nyt syy selvisi. Lisäksi ruokahalu on ollut normaalia pienempi. Kunhan nyt söisi, ettei olisi ihan luuranko sitten messariin mennessä. Näyttelyssäkin on kivaa juoksuisen kanssa, kun hurmaa kaikki pojat ja tarjoilee itseään niille.

Juuri tällä hetkellä Naomi meni Pupun viereen makaamaan, juuri ja juuri osuvat toisiinsa. Ilmeisesti Naomi alkaa viimein sulamaan Pupullekkin, tähän asti kun on suhtautunut siihen viileän asiallisesti. Pupu taas on mennyt muitta mutkitta aina Naomin kainaloon nukkumaan.