Ei se tukka taida lähteäkkään ;o)

Posted on

Pupu pääsi yllättämään minut ja tuli tänään Hämeenlinnan näyttelyssä VSP:ksi (vastakkaisen sukupuolen paras, eli toiseksi paras musta/ruskea/valkoinen isovillakoira, vain uros vei voiton). Ja mikä parasta, Pupu sai myös ensimmäisen sertinsä, enää kaksi tarvitaan muotovalion arvoon.

Jälkikäteen mietin, että käyttäydyin varmaan kuin hölmö pärjäämisen jälkeen, kun se ei yksinkertaisesti jotenkin mennyt tajuntaani, vaikka muut hihkuivat ympärilläni… Kotona vihdoin alkaa tajuamaan mitä tapahtui, miun kotikoiraksi ostettu koira voitti oman luokkansa, kaikki nartut ja oli toiseksi kaunein. No kyl mä oon aina tiennyt, että se on kaunein, ainakin minun silmissäni 😉 😀 .

Pupun arvostel meni näin (tuomarina: Inga Siil):

Erittäin hyvänkokoinen, feminiini narttu. Kaunismallinen pää, mutta ilme voisi olla parempi. Erinomainen kaula. Tasapainoisesti kulmautunut edestä ja takaa. Vankka luusto. Erittäin hyvä runko. Hyvä hännänkiinnitys. Erinomainen turkinlaatu ja väri. Erinomainen tempperamentti. Löysät kyynärpäät liikkeessä. Liikkuu reippaasti, mutta voisi kantaa itsensä paremmin.
JUK-1, VSP, SERT

Päivän kruunasi, että Scarpebox kennel oli koko näyttelyn toiseksi kaunein kasvattajaryhmä (BIS-2 kasvattaja). Pupu paineli isossa kehässä kunnon matoilla, Pepin ja Brunon perässä todella komeasti kahta sataa. Pikkukehässä kun neiti lähinnä tuijotteli muo. Pikkukehän lattia oli myös hyvin liukas.

Nao ja Ilo olivat näyttelyssä turisteina ja harjoittelemassa kehässä oloa. Naomi oli erittäin reippaana, mitä nyt isot mastiffit hieman pelottivat. Kasvattajan tytär Anni kiepautti Naoa tyhjässä kehässä, hienosti neiti meni ja oli kiva nähdä koiraa välillä toisesta kuvakulmasta. Itsekkin kävin nakin kanssa molempien tyttöjen kanssa treenaamassa ja tosi  hyvin meni. Nao omaan rauhalliseen tahtiin ja Ilo tärppästikkelinä syöden mun sormet.

KUVIA NÄYTTELYSTÄ TÄÄLLÄ (kakkoskamera edelleen, joten laatu luvattoman huonoa!)

MUUTAMA VIDEO NÄYTTELYSTÄ (näissä taas Picasa pakkaa niitä, joten jos haluaa nähdä tarkempana videoita, niin voin lähettää sähköpostiin).

dscf0030acb.JPG
Pupu

dscf0096acb.JPG
Scarpebox BIS-2 kasvattajaryhmä (vas.
Scarpebox James Brown ”Bruno ,  Scarpebox Pretty Brunette ”Peppi”, Scarpebox Brown Canella ”Pupu” ja Scarpebox Kissed By Nihgt ”Enska”)

dscf0133acb.JPG
Pupu ja pokaalit


4 thoughts on “Ei se tukka taida lähteäkkään ;o)

  1. Onnea Pupulle sertistä ja menestyksestä! Ei kannata leikata moderniin, sen kunnossapitäminen on paljon raskaampaa kuin contiksen :)….Tai tietty konettamisen osalta helpompaa, mutta muutoin on enempi harjattavaa ja suoraksi föönattavaa 🙂

  2. Olen seurannut sivujasi kesästä lähtien ja voin vain ihailla kuinka antaumuksella ja positiivisesti kerrot koiriesi päivittäisistä puuhista! Itselläni on myös ”turkkikoira” ja vaikka ei olekaan villakoira, sivujasi on tosi hauska seurata. Onnea mysö näyttelymenestyksestä!

Comments are closed.