Harjakoirien pikkujoulut

Posted on

Me oltiin Naomin kanssa kaksistaan harjakoirien pikkujouluissa. Nao oli eka, että kiva, mennään tänne lihapulla-mestaan, mutta kun tajusi, että tilassa olikin tällä kertaa kaikki vapaana, se olisi halunnut poistua välittömästi. Tai ainakin naamasta näytti siltä. Lopulta se keksi, että voikin päivystää pöytien alla ja pöydillä oli koirille omia lihapullia, nakkeja ja keksejä, niin Naomistakin alkoi olla ihan ok bileet. Pojat vaan hieman ahdisteli, kun haisi tietysti juoksuiselle, vaikka olinkin pessyt sen juuri ennen lähtöä. Erityisesti Raijan Peikko oli ihastunut Naomiin, sitä viehätti kai tuommoinen vaikeasti tavoiteltava nainen 😀 . Paikalla oli kyllä hurja määrä harjakoiria, isoja ja pieniä, karvaisia, nakuja ja aitoja nakuja. Sai nähtyä koko harjakoirien kirjon.

Naon silmän alusiinkin saatiin vinkkiä. Misty puuterilla oli ennen samanmoiset valumat kuin Naomilla. Nyt silmien alle oli laitettu sinkkivoidetta ja ne olivat todella siistit. Pitää kokeilla auttaisiko meilläkin.

Harmitti vaan Ilon juoksu. Mia oli tuonut mukanaan Mimmin ja Annika Salsan, niin olisi voinut mittailla, onko ne Iloa pienempiä. Molemmat kun kuuluu samaan hyttyssarjaan Ilon kanssa.

Kuvat Mia, Kennel Tirlittan:

pq2chjg9-b098cb5ef5e6fb479ba9ebbbe6123fd8.jpg
Naomi alkuun aivan kypsänä jalkojeni takana.

av2mjwyi-b098cb5ef5e6fb479ba9ebbbe6123fd8.jpg
Pelastus, mamma nosti pöydälle harjoittelemaan muiden tavoittamattomiin, sekä syömään makkaraa (miten mä onnistun aina näyttämään tolta…sukuvika).

pq2chhb0-b098cb5ef5e6fb479ba9ebbbe6123fd8.jpg
Jollain on herkkuja jaossa! (Vas. Seurapiiripörrääjäneito Mina (?), tuntematon puuteri, Pimu ja Zelda)


One thought on “Harjakoirien pikkujoulut

  1. Voih! Tuo tuntematon näyttää ihan Ilon veljeltä Frankiltä… Tulipa ikävä poikaa heti.

Comments are closed.