Pupuilua pellolla

Posted on

Tänään käytiin taas peltotiellä lenkkeilemässä, että juoksuiset nartutkin saivat vähän painella vauhti päällä, kun ne näki pitkälle. Pupu pomppi kuin jänis pellolla, välillä mentiin 3 peräkanaa kovaa vauhtia. Pääosan ajasta se oli kumminkin Pupu joka juoksi, hyppi ja pomppi, mutta saatiin siitä sentään yksi pysähdyskuvakin.

Ostin tytöille joku päivä sitten James Wellbelowedin nappulaa, jossa ei ole lainkaan viljoja, se tuntuu maistuvan kaikille ihan kuiviltaankin. Lisukkeeksi löysin kaupasta Oskarin pihvimureketta, joka ei myöskään sisällä lainkaan viljoja. No normistihan on raakaa lihaa lisukkeena, mutta välillä on kiva tarjota muutakin. Kokeilen toimisiko nämä viljattomat Naomin silmien valumiseen, kun raaka ruokinta siihen auttoi. Tosin 100% viljatonta on mahdoton järjestää, kun lapsilta tippuu aina pöydästä ruokaa 😀 .

Mutta mikä ihme siinä on, että juoksuisten narttujen pitää vuorotellen astua toisiaan… Meno on hetkittäin ihan mahdotonta, etenkin Naomin ja Ilon kesken. Kiva taas iltasinsaa telkkarin katselun lomassa, katsella hirveetä peuhaamista 😀

dsc_1610.JPG
Simsalabim! ( ei vaan Pupun ja minun oma leikki, missä Pupu haukkailee kättä kohti ja minä yritän ottaa kiinni. Kuuluu leikki valikoimaan, älä kokeile tätä kotona…)

dsc_1612.JPG
Pupu pomppaa pupumaisesti

dsc_1627.JPG
Minä olen pupu, pupu, pupu, minä olen pupu ja osaan pomppia…

dsc_1624.JPG
Juuri keppi lipsahtamassa.

dsc_1637.JPG
Ilmassa.

dsc_1650.JPG
Nao yrittää kiilata.

dsc_1671.jpg
Vihdoin karvapylly sekunnin paikallaan.