Hiihtämässä ja saunassa

Posted on

Huomasin tänään, että Ilon salaperäinen pissaaminen on hävinnyt. Mietin loppumisajankohtaa ja totesin sen olevan antibioottikuurin aikoihin… Nyt jäin miettimään, että johtuiko Ilon pissaaminen kumminkin vain jostain piilovirtsatietulehduksesta, joka ei oireillut voimakkaasti? Täytyy seurailla, jos alkaa uudestaan, niin käy antamassa heti näytteet.

Käytiin tänään Pupun kanssa hiihtämässä. Hiihtäjän vetäminen ei vielä oikein onnistunut, mutta kunhan totuteltiin suksiin ja vauhdikkaaseen menoon. Pupulla ei tietenkään ollut mitään vauhtia vastaan. Järvenpään päässä Tuusulan järvellä on koiralatu, joista uloin on koirallisia varten LINKKI.

Saunoimme hiihtämisen päätteeksi ja Naomi taas tunki itseään saunaan. Ylälauteilla sitten kökötti onnellisen näköisenä, eikä kuumuus haitannut sitä lainkaan. No ei me mitään hirmulöylyjä koiran kanssa otettukkaan 😀 .Kasvattajan luona Naomi on ollut kovakin saunoja. Iloa emme päästäneet saunaan, vaikka se Pupun kanssa oven takana jonotti, Ilon tukka oli juuri laitettu…

Laadukasta kamerakännykkä kuvaa…

28022009.jpg
Pupu vetää

28022009003-1.jpg
Naomi saunassa (jos sitä tuosta erottaa…)