Hupi tuli

Posted on

Hupi saapui tänään kotiimme. Automatkan se pääasiassa nukkui, kun pääsi syliin matkustamaan. Ihan viime metreillä alkoi kiinnostamaan, että missä sitä ollaan. Kotiin päästyä ei pissiä sitten tullutkaan pihalle vaikka oletin että jo hätä olisi. Jekkuun ja Naomiin pääsi tutustumaan hetken aikaan pihamaalla, Pupu kun oli vielä hoidossa. Jekusta pentu oli epäilyttävä, sille piti murahdella, kun ei oikein tiennyt mikä se oli. Naomi yritti näyttää lähinnä näkymättömältä. Kun Pupu saapui hoidosta, se ihastui pentuun heti, kuten olin odottanut. Se ei yrittänyt hyppiä pentua muussiksi vaan kauniisti nuuski ja tutusti pentuun. Oltiin iltasella jonkun aikaa pihamaalla ja pentu tutkiskeli paikkoja innolla. Naomikin alkoi kiinnostumaan, että mikäs kaveri tämä on. Jekku edelleen oli sitä mieltä, että pentu oli epäilyttävä, mutta nyt jo paremmin sieti sitä ja sisällä illan aikana kävi salaa nuuskuttamassa nukkuvaa pentua.

Pentu sai pihalla päällensä Ilon vanhan takin, joka oli aikanaan Ilolla, kun se oli 3kk ikäinen. Hupille se oli vähän jo pieni, mutta lämmitti kivasti melkoisen kylmällä pihamaalla. Pentu ei ollut moksiskaan takista. Pentu sai myös katsella pihan menoa takkini sisällä, jottei tulisi kylmä.

Pentu on niin pieni ja matala, että on todella vaikea sanoa milloin se pissaa, etenkin pimeällä pihamaalla, mutta eiköhän se siitä lähde sujumaan.

Silittäjiä ja hoitajia ei pennulta puutu. Pojan on aikalailla istuneet koko päivän lattialla silitellen ja hoitaen pentua. Kaikki haluaisivat ruokkia ja hoitaa ja saavatkin, kyllä se into siitä hiipuu normaalille tasolle pikkuhiljaa 😀 Millä sitä muuten tultaisiin kunnon koiranomistajiksi ja kouluttajiksi, kuin harjoittelemalla sitä nuorena 🙂 Äidin koiriahan nämä lopulta aina on, vaikka pojilla on omat suosikkinsa.

dsc_8347.JPG
Väsymys tuli ja Naomi antoi pennun nukkua samassa sängyssä.

dsc_8357.JPG
Jekku tutkii epäilyttävää pakettia.

dsc_8383.JPG
Naomia pentu kiinnosti kauheasti.

dsc_8385.JPG
Ja Pupu oli niin onnellinen.

dsc_8361.JPG
Suuri maailma.

dsc_8402.JPG
Tutkimusretkellä.

dsc_8429.JPG
Otettiin pikainen seisotuskin…

dsc_8445.JPG
Ravistus

dsc_8462.JPG
Tämän se osaa, olla söpö.

dsc_8516.JPG

dsc_8501.JPG
Pupulla oli ollut selkeästi vajausta pallon noudon kanssa 😀

dsc_8535.JPG
Naomi jotenkin nuortui pennun tultua ja haastoi Jekkua leikkiin.

dsc_8546.JPG
5 minuutin painit.


One thought on “Hupi tuli

Comments are closed.