Hyödyllisiä hankintoja

Posted on

Muutamia hankintoja on nyt tullut tehtyä. Hupille oli jäänyt pieneksi Pomppa takki ja kaatosateessa kävely messariin trimmatuissa turkeissa ei ollut oikein kivaa. Niinpä tilasin Hupille oman Pompan ja Sisu saa kävellä Hupin vanhassa pompassa. Vanha Sisulla oleva Pomppa oli kokoa 37 ja tämä uusi on 41. Yleensä yritän aina tietylle koiralle hommata samaa väriä pannat, hihnat ym, mutta nyt se ei vaan onnistu, kun Sisu peri Hupin sinisen, niin Hupille piti sitten ostaa vihreä. Miten se käy, kun Hupin panta on sininen 😀

Toinen hankinta on ollut nastakengät. Icebugeista haaveilin, mutta ne oli hirmu kalliit. Citymarketista löysin halvat kopiot ja kahden jäisen lenkin jälkeen nämä on ainakin toimineet moitteettomasti. Tänäkin aamuna pystyi ihan rennosti kävelemään, eikä ees meinannut kaatua jäisellä tiellä.

Uusia leluja on myös tullut hommattua, kun niitä on nyt ollut ennen joulua halvalla nettikaupoissa. Mustat extreme Kong lelut (pallo, luu ja perus iso kong) tuli jo joku aika sitten eikä niitä ole vielä saatu tuhottua. Pari uutta naruleluakin on saatu, sekä löydettiin Keravan muovista ja lelusta tiiviitä narupallojakin. Pari uutta kotimaista hirvennahkaluutakin on matkalla.

DSC_3249

Hupin uusi Pomppatakki

DSC_3252

Jäinen tie

DSC_3253

Nastakengillä pääsi eteenpäin.

DSC_3246

Anna jo uudet lelut!