Ilmassa

Posted on

Meillä paineltiin tänään taas pihamaalla, tällä  kertaa oli kamerakin taas mukana. Jostain syystä Pupusta tallentui monta kuvaa, joissa koira on ilmassa. Onko sikäli ihme, kun vauhtia taas riitti vaikka muille jakaa. Pehmolammas joka näkyy kuvissa, koki julman kohtalon, sen korva irtosi tapaturmaisesti 😀 . Ilolla oli ulos lähdettäessä samanlainen vaalea violetti pinni kuin Naomillakin. Muutaman minuutin oltuamme ulkona, pinniä ei enää ollut! Enkä sitä enää löytänyt, ei helpoin etsittävä lumihangesta.

Pupulla ja Naomilla on kärhämää. Pupu rakastaa käydä härkkimässä Naomia ja Naomi vetää turpiin. Tai lähinnä Naomi puolustautuu ja Pupua alkaa harmittaa, kun ei saa Naomia leikkiin ja alkaa urputus haukun Naomille. Lopulta Pupu luovuttaa ja poistuu paikalta. Aikaisemmin puutuin tähän, mutta nyt olen katsonut mihin tuo johtaa. Pupun kieltäminen nimittäin vaikuttaa Naomiinkin, se kun ei kestä komentamista ja luulee olevansa itse syyllinen.

Lenkillä palasin Ilon ja Pupun kanssa tavallisiin hihnoihin, Naomi saa pitää flexinsä. Toki flexejä  käytetään silloin tällöin, mutta neideillä  alkoi olla semmosta siksakkia ja kovakorvaisuutta, että pieni palautus on hyvästä. Varsinkin kun näin naapurin Tane labradoria, joka hieman Pupua vanhempana kulkee kauniisti vierellä hihna löysällä, eikä  muuten nostele jalkaansa kenenkään postilaatikoihin! Totesin, että olen ollut ihan liian pehmo antaessani koiran riekkua hihnassa lenkillä, ”pitäähän sen saada loikkia lumihangessa hihnassa kulkiessaan”… Päästän kumminkin päivittäin koirat vapaaksi, joten eivät siitä kärsi, vaikka hihnassa pitäisi kulkea kauniisti. Ja 3 kanssa kulkeminen on muutenkin niin taiteilua, että kahden riekkuminen ei auta asiaa, saati että jos meille jossain vaiheessa tulee vielä lisää koiria… Kuvat taas suurenee napauttamalla.

dsc_4154.JPG
Ompas järkevän näköistä porukkaa vauhdissa ja Pupu ilmassa…

dsc_4162.JPG
Naomi ravistaa, huomaa silmän aluset, joille ei ole viikkoon tehty mitään (ruokana Friskies+karpalo+öljyt+biotiini+lisukkeet)

dsc_4157.JPG
Vielä pinni päässä

dsc_4176.JPG
Ilmassa, hyökkäys lampaan kimppuun.

dsc_4186.JPG
Ilmassa, jollain kai lammas kädessä.

dsc_4197.JPG
Pinni hukassa!!

dsc_4200.JPG
Lammas löyty lumikasan kuopasta piilosta.

dsc_4201.JPG
Ilo tarkistaa,  josko kuopasta löytyisi muutakin.

dsc_4211.JPG
Pupun tukka kasvaa kauheeta vauhtia, enää ei voi puhua modernin trimmin tukasta, nyt sitä on jo paljon enempi…