Järvenpään näyttely

Posted on

Ensimmäinen näyttelypäivä on ohi. Pupu pärjäsi loistavasti ollen JUK-2 (eli junioriluokan narttujen toinen). Peppi sisko Oli PN-2 ja sai ensimmäisen sertinsä (Toiseksi kaunein kaikista isovillanartuista, sertejä kerätään 3, että tulee Suomen muotovalioksi). Scarpebox kasvattajaryhmäkin sai hyvän arvostelun (saman kasvattajan koiria vähintään kahdesta pentueesta).

Pupun esiintyminen kehässä oli parantunut, joskin juostessa se ottaa hyvää tokoseuraamista ja täten pitää tiukan kontaktin minuun. Tuomariin päin koira näyttää varmaan päättömältä… Pupulla on virtaa niin paljon, että joko se seuraa tai sitten se juoksee tukehtumispisteessä edessä, jtoen jatkamme harjoittelua. Seisominen onnistui nyt paremmin, Sain jopa asetella koiraa, mutta tätä olikin harjoiteltu. Pinnaa seistä paikallaan tosin ei ollut yhtään entistä enempää 😀 . Mutta parempaan päin ollaan menossa.

Ilo oli mukana turistina, kun pentuluokkia ei näyttelyssä ollut. Ilo olikin harjoittelemassa vain näyttelyssä oloa ja eihän siinä edelleenkään ongelmaa ollut. Reipas tyttö sekin on ja pikkasen virtaakin alkaa löytymään.

Tänään oli onneksi kuiva sää, sillä menemme samalla turkilla myös huomenna näyttelyyn. Saa nähdä miten sitten käy, tuomarina on joku australialainen…

Pupun arvostelu meni näin:

9kk vanha ruskea narttu. Hän ei ole kovin elegantti. Hyvä pään tyyppi. Hyvät mittasuhteet. Liikkuminen on OK, mutta ristii jalkoja takaa.

9mths old brown bitch. She’s not very elegant. Good head type. Good proportions. The movingis OK, but crosses feet behind. 

KUVIA LISÄÄ LÖYTYY TÄÄLTÄ KLIK 

imgp3172.JPG

imgp3245.JPG


One thought on “Järvenpään näyttely

  1. Hei!

    Selailin teidän nettisivuja Järvenpään näyttelyiden osalta ja huomasin, että lauantaipäivän kuvagalleriasta löytyy kuva meidän partispentu Rollesta. 😀 Hauska yhteensattuma! Onnea meiltä loppukesän näyttelyihin!

Comments are closed.