Taas näyttelyssä

Posted on

Tänään oli toinen Järvenpään näyttely. Aamu vaan oli harmaa ja sateinen. Paketoin Pupulle jalkaan saappaat ja päälle koko haalarin huppuineen. Näin saatiin koira kuivana paikalle. Ihmeen hyvin Pupu sietää pukemista ja käveli ihan reippaasti kaikki vermeet päällä. Saimme kaikki koirat kuivina kehään mutta kun juniorinarttujen arvostelu alkoi, taivas aukesi ja sieltä alkoi tulla vettä. Siellä sitten seistiin kehässä sateenvarjojen kanssa varjelemassa turkkeja.

Pupu esiintyi tänään kauniisti. Kun tuomari tuli katsomaan, koira sai hillittyä, ettei hyppinyt tuomaria muussiksi mutta kaikki energia tuntui paikallistuneen häntään, joka pyöri hurjasti. Juokseminenkin sujui paremmin, muutamaa laukka askelta lukuunottamatta. Koira seisoi kauniisti, myös vapaasti esitettynä.

Pupun tulos oli tänään EH, JUK-3. Eli erittäin hyvä, Junioriluokan narttujen kolmas. Myös Scarpebox kasvattaja luokka pärjäsi jälleen. Pupun arvostelu meni näin:

Hyvä rotu tyyppi. Hyvä pää. Hyvä vartalo. Puutteellinen eturinta. Hyvät voimakkaat takakulmaukset.

Good breed type. Good head. Lacks forechest. Good body. Good strength of hindquaters.

Kasvattajan kasvattama Enska (Scarpebox Kissed By Night) sai viimeisen sertinsä ja tuli Suomen muotovalioksi. Enskan voitto lämmitti mieltäni, sillä Enska on Pilven siskon pojanpoika 🙂 .

Ilppa oli taas turistina ja esitti tapansa mukaan söpöä. Harjakoira kehän laidalla Ilo kävi hurmaamassa Peikko harjakoiraa (Kaunisvirran Muumipeikko). Ilo pyöri ja hyöri Peikon jaloissa ja Peikko oli tietysti aivan innoissaan neitokaiselta saamastaan huomiosta, ihmetteli varmaan vaan, että eikös ne naiset yleensä ärähtele pojille…

Muutama lisä kuva täältä KLIK

imgp3432-1.JPG
Häntä pyörii ja tuomariakin naurattaa. 

imgp3429-1.JPG
Suomen suvi on kivaa aikaa, etenkin turkkirotuisen koiran kanssa kehässä…