Karvanharventaja

Posted on

On ollut ilo seurata tuon Ilon muuttumista. Pihalla meillä mennään nykyään kahta sataa. Joko edellä menee Ilo ja perässä Pupu sekä hetkittäin Naokin. Tämä on vaan vaarallista leikkiä, vaikka Ilo on todella nopea. Yleensä käännänkin leikin niin, että heitän Pupulle jonkun lelun ja sitten mennään Pupu eellä, Ilo kauheasti rähisten ja purren Pupua persuksista. Usein perään vielä lähtee Nao. Naon kohteena tosin tuntuu olevan ärisevä Ilo, joka hänen mielestään pitää pysäyttää 😀 . Yleensä puikkelehditaan puiden ja pensaiden ympärillä. Huvittavinta on, että usein Ilo ja Pupu menevät vastakkain eri suuntiin puun ympärillä, ennenkuin tajuavat vaihtaa samaan suuntaan…

Sisällä Ilo painii tuon tuosta Pupun kanssa, joko repivät lelua tai Ilo repii Pupun korvia. Hauskan näköistä, kun Ilo joutuu hyppimään yltääkseen seisovan Pupun korvakarvoihin. Joskin, Pupun karvat harvenevat varmaan korvista sekä takajalkojen palloista, mut mitä siitä, kunhan on hauskaa.

Tänään muutamme niin, että lasten huoneiden ovista lähtee portit sekä lattioilta matot. Ilo nimittäin käyttää huoneita vessanaan, kun ne ei ikäänkuin kuulu koirien reviiriin.  Nyt sitten pitää kauheesti koirien kanssa viettää niissä aikaa, jotta ymmärtävät, että samanlaista taloa ne on kuin muutkin huoneet. Vaikeampi on varmasti saada lapset pitämään lattiat tyhjinä, lattialle jääneet vaatteet ja Aku Ankat oikein houkuttelee kyykistymään.Muualla huoneistossa Ilo on ollut täysin sisäsiisti, vaikka onkin matot lattialla.

dscf0009.JPG

dscf0005.JPG

dscf0029.JPG

dscf0033.JPG
Minäkö rapainen… ei mulla koskaan ole ollut valkoiset tassut…

dscf0035.JPG
Kaks räjähtänyttä raparipaa ja yksi puhtoinen 😀