Korvat, hymy ja mummonmyssyjä

Posted on

Ilolla on jättikorvat, siitä ei pääse mihinkään. Niiden karvat on nyt kasvaneet puolisen vuotta, pentunahan niitä ajeltiin hampaiden vaihtumiseen asti. Nyt karva alkaa painaa ja mietinkin pitäisikö karvoille tehdä jotain. Normioloissa ne pysyvät hienosti pystyssä mutta sateella ja pesussa ne muuttuvat luppakorviksi märkien karvojen painosta. Jotkut on suositelleet ohentamaan korvakarvoja, koska puuterina ne on paljon paksummat kuin nakuilla ja täten myös painavammat. Korvat kuulemma myös muuttuvat tunkkaisen näköisiksi kun ovat hyvinhyvin karvaiset.  En ole vaan vielä raaskinut vaikka ohentaminen ei kyllä muuta ulkonäköä ollenkaan.

dscf0033k.JPG

dscf0053k.JPG

dscf0059k.JPG

Ilo osaa myös hymyillä. Tämä saa monet hämmästelemään, koska luulevat koiran irvistävän vihasta. Jotkut koirat oppivat ihmisiltä tuon hymyilyn, eli kun ihmiset aina hymyilee koiralle ystävällisyyttään, koira oppii vastaamaan samalla eleellä, vaikka irvistys olisi koirankielessä ihan jotain muuta. Toisilleen koirat eivät koskaan hymyile, vain ihmisille. Yritin tuosta saada kuvia, mutta kamera ei ollut tarpeeksi nopea.

dscf0020.JPG

dscf0021.JPG

Meillä on pari kertaa päivässä mummoja. Neidit saa ruokailua varten huput päähänsä, ettei karvat lojuisi ruokakupeissa. Ilolla ja Naolla on Simon housujen lahkeet, kun en ole saanut ommeltua mistään kivasta kankaasta niille nättejä. Pupulla on Hello kitty huppu (joka oikeasti on semmoinen lasten pipo, minkä saa monella eri tavalla. Koirat ei myöskään enää tarvitse erottaa ruokailua varten. Kaikki syö reippaasti kuppinsa tyhjäksi ja sitten lopuksi tutkivat toistensa kupit. Ahne possuja siis nykyään kaikki. Jopa kädestä tarjotut kurkut menee vauhdilla alas. Ja Nao tuntuu rakastavan ananasta…

Eilen tosin Pupu oksensi kaiken ylös. Tutkailin oksennuskasoja (isoja) ja ne sisälsivät ruokaa sekä puruluiden isoja kappaleita (solmuluita), koira siis nielee niitä isoina paloina… No syyllinenkin tuli kolmannessa oksennuksessa, jotain sinistä puuvillaa. Koira siis syö edelleen vaatteita 🙁 .

dscf0073.JPG

dscf0072k.JPG

dscf0075k.JPG

dscf0076k.JPG
Näin meillä syödään

Club shown studiokuvat tulivat. Itse en ole lainkaan tyytyväinen niihin, aivan tyhmästi käsiteltyjä kuvia… Ilo siis juniorinartuissa ja Naomi Avoimen luokan nartuissa. LINKKI KUVIIN.