Kotkan tulokset

Posted on

Eilen oltiin Kotkan näyttelyssä. Lähtiessä oli kiva sumusade, joka kiharrutti koko koiran lopullisesti. Kotkassa sitten olikin täysi helle, paahduimme koko päivän järkyttävän kuumassa ilmassa, varjottomalla hiekkakentällä. Onneksi oli teltta varjona, mutta se oli sisältä kuin sauna. Muutenkin teltan kasaaminen oli aika mielenkiintoinen urakka. Jaanan teltta oli vanhanaikainen irtoputkineen, eikä ohjetta ollut. Yritettiin sitten etsiä ympäriltä vastaavia telttoja ja sen mukaan kasata. Oikein se ei varmasti mennyt, mutta pystyssä sentään pysyi 😀 . Haaveena onkin TÄLLÄINEN Peten koiratarvikkeen teltta, joka Lauran porukalla oli mukana, se oli sisältä paljon viileämpi kuin meidän ja kasaus oli superhelppo…

Pupun turkin leikkauksen aloitti Jaana, mutta Henni leikkasi lopulta koko koiran. Ja nätin Pupusta saikin, huolimatta kiharoista. Ennen kehää kokeiltiin miten Pupu kulkee muilla kuin minulla. Pupuhan kulkee minulla täysin ”päättömästi”, koska tuijottaa koko ajan minua. Hennin kanssa Pupu kulki naama eteenpäin, joten kehään viejä oli selvä. Henni palveluskoiraihmisenä (mm. malinoisseja), osasi käsitellä Pupua ja Pupu ei sitten pelleillyt Hennin kanssa. Pupu sai ERInomaisen ja sijoittui lopulta paras narttu 2. (PN-2) saaden vara-sertin ja vara-cacibin, mutta taas mustan Selesten taakse… Kolmanneksi tuli Pupun sisko Peppi.

Telttamme oli menestyvä Pupun tuloksen lisäksi teltassamme oli kaksi rotunsa parasta koiraa, musta keskikokoinen villakoira Elli (Lifolong Eternal Joy), joka loistavasti vielä voitti kääpiö- ja seurakoira ryhmän ja palasi vielä tänään yrittämään Best In Show (BIS) voittoa ja voitti sen ollen koko näyttelyn kaunein! Onnea! Jaanan Lali (Regenfield Lysander) oli myös ROP (rotunsa paras) keskikokoisten aprikoosi/harmaa/punainen väristen joukossa.

Tuomarina oli Rafael Malo Alcrudo Espanjasta.

Feminine and typy exc. Square format. Nice head and expression. A bit straight in shoulders. Correct topline. Balanced angulation. Free mover, i would like more reach.

Narttumainen ja tyypillinen erinomainen neliömäinen muoto. Miellyttävä pää ja ilme. Hieman suora olkapäistä. Virheetön ylälinja. Tasapainoiset kulmaukset. Vapaa liikkuja, toivoisin enemmän ojennusta.

ERI, NUK-2, PN-2, vara-sert, vara-cacib

Omaa kameraa ei ollut mukana, mutta Katja onneksi ehti kuvaamaan Pupua. Tässä jo muutama, lisää on kuulemma tulossa.

59081436kotkakv091.jpg

93019914kotkakv09.jpg
Seleste (Sanifanin Nightingale), Pupu ja Peppi (Scarpebox Pretty Brunette)