Lammin näyttely

Posted on

Kävimme eilen Lammin näyttelyssä. Mukana oli kaikki koirat ja lapset, kun yhdistimme näyttelyn lomareissuumme. Naomi ei järin pitänyt ideasta, etenkään sillä hetkellä kun taivaan täydeltä tuli älytön kaatosade. Satuimme olemaan mäkisen näyttelyalueen mäen alla ja kaikki vesi valui suoraan viereisiin telttoihin, meillä kastui onneksi vain yksi kulma. Tunnelma oli myös tiivistä, kun pikkutelttaamme ahtautui koko meidän porukka rattaineen ja Jekku möllötti vielä pöydällä suojassa. No kehän alkaessa suomalainen suvi näytti toisen puolensa, aurinko porotti täydeltä terältä.

Jekun menestys ei ollut kummoista, vaikka poika esiintyi normaaliin tyyliinsä energisesti ja varmasti. Jekku sai nyt elämänsä ensimmäisen Erittäin Hyvänsä (EH) ja näin jatkoon pääsy torppasi täysin suoraan tähän. Jekku oli vielä vasta toisena ikäluokassaan, toinenkin EH:n saanut meni edelle. Minua lähinnä nauratti, kaatosade, tulva, aikataulun myöhästyminen tuon sadekuuron takia ja sitten vielä EH kaupan päälle 😀 Mihinkä ei hullut koiraihmiset ryhtyisi muutaman nauhan tähden 😀

Tuomarina: Hyvin rakentunut uros, jolla hyvät mittasuhteet. Taittokorvat, hieman vaaleat silmät. Hieman ulkonevat poskiluut. Ryhdikäs ylälinja. Sopiva luusto. Erittäin hyvä karvanlaatu. Esiintyy iloisesti. Liikkuu epävakaasti edestä.

KUVIA TÄÄL

252600_10150952856298865_957923835_n.jpg
Telttamme edestä kuvattu, kun kehä oli veden vallassa ja kaikki tämä vesi valui myös viereisiin telttoihin…

dsc_1049.JPG

dsc_1065.JPG

dsc_1068-001.JPG
Jekun upeaa menoa