Mitä tolle tekis? ja lonkkakuvat

Posted on

Ilolle. Kun se edelleen pissii pitkin lattioita 🙁 . Tänään puin sille jo juoksupöksytkin jalkaan että näkisin, tekeekö se pissoja jemmoihinkin. Joo tekee se pissoja, niin että housut tuli yliäyräiden. Olipas taas järkevää pukea turkkirotuiselle koiralle housut, jossa ei ollut imua tarpeeksi. Koiran takapään karvat sitten lillui kusessa. En tiiä mitä tolle vielä pitäis tehdä, että lopettais tuon lähes päivittäisen pissimisen. Toki olen nyt ollut pari päivää influenssassa ja minun kanssa ei ole pihaa pidemmälle päässeet ja isännän kanssahan ei ole lenkeillä sopivaa pissiä…

Ilo käytetään noin 6 kertaa päivässä ulkona. Aamulla lyhyt lenkki, klo 12-14 välillä pojat pissattaa pihalle, jompi kumpi tulee töistä ja pissattaa klo 16 jälkeen, sitten klo 17 aikaan taas pihalle. Sitten kunnon iltalenkki klo 19 ja ilta pissa klo 22.  Ruuan koirat saa 18:30-18:45. En tiedä miten tuota enää pystyy tihentämään. Sisälle pissaaminen osuu usein tuohon klo 17 jälkeiseen aikaan… Vertailun vuoksi Pupu ja Nao pärjää sillä, että pääsevät pissille noin 4 kertaa päivässä. Toki ne yleensä otan Ilon kanssa, mutta Pupukaan ei usein tee joka kerta vaan hengailee vain mukana.

Varasin Pupulle lonkkakuvat. Neiti menee kuvii 9.2. Järvettiin. Saa nähdä mitä tulee tulokseksi… Silmät ja polvet kaikilta neideiltä katsotaan yhteistarkissa 21.3 Apexissa.