Näyttelyssä

Posted on

Aamu alkoi sateisena, tietenkin, koska koira oli eilen pesty ja näyttelyyn lähdössä. No paketoin koko koiran ja koira saatiin suht koht kunnossa kehän laidalle. Maarit -kasvattaja leikkasi turkin ja minä ihailin viereisen pöydän Morgan herraa, joka oli tullut Italiasta omistajansa kanssa Pupun kasvattajalle kylään. Morgan oli kerta kaikkiaan upea ja luonteeltaan hyvin hillitty. Kehässä herra paineli kahta sataa ja seisoi kuin patsas. Aivan mielettömän upea ilmestys! Opin siinä samalla italiaakin. Siellä ”Pupu” tarkoittaa sanaa kakka 😀  (ei varmaan kirjoiteta samoin, toivottavasti…). Morgan oli ansaitusti rotunsa paras.

Pupu sai EH (erittäin hyvä) ja sijoittui ikäluokassaan toiseksi. Vastassa ollut Saninfanin Nightingale sai myös EH:n ja vei Pupusta voiton. Sama koira on meillä vastassa myös viikon kuluttua ja jokaisessa näyttelyssä mihin mennään, joten saa nähdä miten tulevaisuudessa käy. Pupu juoksi suht hyvin ja seisoi paremmin kuin aikaisemmin, mutta on sitä seisomista harjoiteltukkin.

Tuomarina oli ruotsalainen Birgitta Hasselgran ja arvostelu meni näin:

Bra huvud. Bra hals och skuldra. Bra resning. Passanda beustomme. Normala vinklar. Verkar något lågstalld. Mycket bra päls och färg. Visar sig mycket bra.

Hyvä pää. Hyvä kaula ja olkapäät. Hyvä ryhti. Sopiva luusto. Normaalit kulmaukset. Vaikuttaa hieman matalalta. Hyvä turkki ja väri. Esiintyy erittäin hyvin.

EH JUK-2

LISÄÄ KUVIA NÄYTTELYSTÄ ON TÄÄLLÄ

Ensin upea Morgan (Samarcanda Italians Do it Better)

dsc_8319.JPG

dsc_8433-1.JPG

dsc_8453-2.JPG

Ja Puppis

dsc_8401.JPG

dsc_8416.JPG

Uni kävi tänään harjakoirien näyttelyharkoissa. Mukavasti neiti sai harjoitella sitä, että ihmiset on kivoja ja niiltä saa herkkuja. Neiti oli aivan mahtavan rauhallinen ja hillitty. Monet ihmetteli miten se voi olla tuon luontoinen ja pikku pentu.