Ristiina ja Rantasalmi näyttelyt

Posted on

Molemmat näyttelyt oli Unin käytöksen puolesta erikoisia. Koira nimittäin käyttäytyi aivan uskomattoman rauhallisesti ja kulki kehässäkin hyvin hillitysti ja rauhallisesti. Rantasalmella ehkä jo liiankin rauhallisesti. Olisi varmaan pitänyt innostaa sitä liikkumaan, mutta eihän sitä tajunnut, kun tavallisesti on vain jarrutellut hihnan päässä.

Raskauteni takia Uni jättäytyi nyt näyttelytauolle, turkki tosin päällä pysyy, että jos joku haluaa Unia kiepauttaa kehässä, niin koira on kyllä kunnossa. Ristiinassa tuomari juoksutti ja juoksutti niin monta kierrosta, että epäilin halkeavani siihen paikkaan, joten minun juoksuttamiset on juoksutettu. Ilmeisesti yritellään sitten messariin palailla, jompana kumpana päivänä…

Molemmista näyttelyistä oli tuliaisena paras narttu-2 sijoitus, toisesta sertin kanssa ja toisesta vara-sertin kanssa.

Ristiinan näyttelyssä tuomarina oli Inga Siil, Viro

Lovely black bitch in very nice type and size. Very well balanced. Long feminine head with lovely typical expression. Excellent neck, topline, tail set and carriage. Balanced angulations. Very good body. Excellent coat quality and colour. Lovely poodle temperament. Moves very well from all sides.

Ihana musta narttu erittäin hyvää tyyppiä ja kokoa. Erittäin tasapainoinen. Pitkä feminiininen pää jossa kaunis tyypillinen ilme. Erinomainen kaula, ylälinja, hännän kiinnitys ja kanto. Tasapainoiset kulmaukset. Erittäin hyvä runko. Erinomainen karvanlaatu ja väri. Ihana villakoiran temperamentti. Liikkuu hyvin joka puolelta.

PN-2, sert

Rantasalmi, tuomarina Tuula Plathan

Tyylikäs narttu, jolla elegantti pää ja tulinen ilme. Hampaisto voisi olla puhtaampi, hyvä purenta. Hyvä eturinta tämän ikäisellä, kaunis ylälinja ja häntä. Hyvät reidet, matalat kintereet, kauniit sivuliikkeet. Hyvä turkki.

PN-2, vara-sert

KUVIA RISTIINAN NÄYTTELYSTÄ

KUVIA RANTASALMEN NÄYTTELYSTÄ

dsc_5090.JPG
Uni Ristiinan näyttelyssä

dsc_5167.JPG
Uni Ristiinan näyttelyssä, jossa meno oli hyvin kaunista ja hillittyä.

dsc_5361.JPG
Uni Rantasalmen näyttelyssä. Kiitos Elinalle trimmistä, koirasta tuli paljon nätimpi!

dsc_5374.JPG
Uni lähes hinattavana perässä… EI todellakaan normaalia.