Nyt potutti…

Posted on

Ekaa kertaa näyttelyn jälkeen mua potuttaa. Uni oli loistavasti PN-4, mutta kehän jälkeen tuomari tuli sanomaan, että koira olisi voittanut nartut, jos olisi suostunut juoksemaan kauniisti! Prkl… Uni nimittäin käyttäytyi ala-arvoisemmin kuin ikinä! Se sai hepuleita kehässä ja sinkoili lyhyessä hihnassa pitkin kehää peppu ja häntä alhaalla. Lisäksi laukattiin ja haukkailtiin heinää. Ihan hetkittäin yksin koira kulki, mutta paras narttu kehässä oli monta koiraa, niin meno oli sen mukaista. Huoh. Tuomari suositteli tekemään koiralle jotain tai hankkimaan handlerin.

Mutta millä ihmeellä tuon koiran saa kulkemaan, musta tuntuu, että parissa viimne näyttelyssä on ollut tälläistä ilmassa ja nyt mentiin täysin penkin alle. Onko juoksut alkamassa ekaa kertaa vai mikä ihme ton koiran sekoittaa, kun ei auta kehuminen eikä vaikka miten kovistelisi käyttäytymään.

Tuomarina oli Michael Gandsby, Iso-Britannia.

Top quality bitch. Really nice outline. Attractive head wiht good chin. Nice eye. Long neck. Good topline. Super rear whit good stifle. Has a fore chest and good angles in front, althought a little forward placed. Beautiful coat. Great carriage. Very sound. Super mover.

Erittäin laadukasta narttu. Todella hyvät ääriviivat. Viehättävät pää, jossa hyvä leuka. Kauniit silmät. Pitkä kaula. Hyvä ylälinja. Super takaosa, hyvillä polvilla. Eturintainen ja hyvä kulmat edessä, vaikka hieman eteenpäin sijoitettu. Kaunis karvapeite. Erinomainen ryhti. Erittäin tasapainoinen. Super liikkuja.

ERI, NUK-1, PN-4

Tänään ei ollut kuvaajaa, joten ei kuviakaan… Saati että ois  muutenkaan siitä saanut mitään järkevää ainakaan liikkeestä. Kaiken päälle tämä oli ensimmäinen sadenäyttely meille, joten koira ei ollut enää kehän jälkeenkään parhaimmillaan 😀