Pienet pojat pesussa

Posted on

Nämä aivan karmeat kelit ovat saaneet koirat kauhean näköisiksi, niinpä pojat kävi taas vaihteeksi pesulla… Jekun pesuväli oli vajaa 2 viikkoa, mutta kun joka päivä kuraantuu monta kertaa ja aina pitää huuhdella, koria muuttuu ihan karmeaksi. Odotin paljon pahempaa takkukasaa, mutta ei sitten löytynytkään kuin pari isompaa takkua etujaloista ja muuten sellaista pientä nyppyä, joka lähti suihkeen avulla helposti irti. Jekulta leikkelin pikkasen kuiva latvoja pois, jos turkista tulisi siten vähän elinvoimaisempi, mutta en kauheasti uskaltanut. Tassut vedin melko villakoiriksi päälliturkin alta, jotta ei tulisi niin paljon kuraa mukana.

Hupi oli pesty viimeksi messariin ja vitsi sillä on unelma turkki, ei takun takkua vaikka on käyttänyt Pomppa takkia päällään…

DSC_4509-001

Jekku ennen… ihan kivan näköinen…

DSC_4523

Jekku ja käytetyt aineet. Pesussa Royale Perfection Anti Itching Shampoo ja valkoisiin osiin ”raakana” RP Shampooing Blanc, Hoitoaineena kokeilussa Royale Perfection Lait Conditionneur ja aina laitan lorauksen Summerwinds Protect-A-Coat Conditioning Oilia suojaamaan turkkia.

 

DSC_4543-001

Valmis, kaunis…

DSC_4529

Hupi osaa hauskasti pesun jälkeen kuivata itsensä, jos laittaa sille pyyhkeen saataville.

DSC_4524

Kauhea murina ja hinkkaaminen…

DSC_4559-001

Kaunis ja valmis tämäkin, nyt tosin jätetty trimmaamatta, jos tulis vaikka niitä pakkasia…

DSC_4563-002

Pikkupojat <3

DSC_4578-001

Jekulla on aina mystisiä ilmeitä…