Pupu trimmissä ja Yoda karkuteillä

Posted on

Pupu kävi tänään pienentämässä valtavaa tukkaansa ja eron kyllä huomaa. Turkkia oli jo ihan kauheesti. Alussa Pupu hässäsi vanhaan malliin, mutta leikkaaminen sujui musta edelliskertoja paremmin. No nyt en ees yrittänyt pidellä sitä vaan istuin sivussa. Harjakoirilla oli ihan omaa kivaa… Clara oli sitä mieltä, että tulin aivan häntä varten ja istua nakotti sylissä. Nao puuhasi hyvin vapautuneesti. Ilo jostain syystä komenteli Claraa, mikä lie sille nyt tullut.

Lopuksi huoneeseen päästettiin Bruno, voi että sitä hulinan määrää minkä Pupu ja Bruno saivat keskenään aikaan. Iloakin alkoi pelottaa ja istui trimmipöydän alla, pelastin sen sieltä syliin. Bruno oli valtavan hieno. Se on hirmu iso Pupuun verrattuna ja ihan äijä jo ulkonäöltään. EI ollut epäselvää, että kumpi on uros ja kumpi on narttu!

Naon paperiasiat hoidettiin kuntoon ja nyt Nao sitten muuttaa meille lopullisesti. Ja reippaasti neiti lähti kotiin, jonotti muiden kanssa oven välissä, vaikka pelkäsin, ettei lähde ollenkaan. Maaritin mukaan Nao oli reipastunut ja niin se onkin, eiköhän se oo kohta yhtä sekopää kuin muutkin koirat mun seurassa. No Naosta ei jotenkin voisi koskaan uskoa sellaista 😀 Eli meillä on nyt 3 karvanaamaa.

Eilen menin herättelemään illalla Yoda hamsteria ja sitä ei ollutkaan häkissä! Herra saatiin paikallistettua nopeasti kirjahyllyn taakse. Toissa illalla/yöllä varmaan karannut, koska ruoka oli syömättä. En osannut päivällä kaivata, koska kuvittelin olevan nukkumassa pesässään. Kirjahyllyn takaa oli rapsuteltu tapettia. Pienellä tökkimisellä herra saatiin onneksi pois ja kiinni. Mitään käsitystä pakoreitistä ei ole, akvaarion päällä on ollut vanhan häkin verkko-osa sekä muovikansi, mutta ilmeisesti ei ole ollut tarpeeksi painoja päällä. Tiputusta tuli metrin verran lattialle, mutta herra ei näytä vahingoittuneelta, jalat toimii ja Yoda juoksi jo illalla pyörässään…

Kuvat suurenee napauttamalla…

ENNEN:

dscf0004cc.JPG

dscf0005cc.JPG

JÄLKEEN:

dscf0015cc.JPG

dscf0009cc.JPG


dscf0024cc.JPG

dscf0027cc.JPG
Ollaanko me jotain sukua? (Äiti ja tytär)