Riihimäkeä ja Jekku

Posted on

Naomilla meni tänään hyvin Riihimäen näyttelyssä, ei tuloksellisesti, muta nyt oli käynyt viimein notkahdus siihen, että näyttelyt eivät ole maailman tyhmintä juttua. Ei se vielä näyttelyharkkojen vertaiseen päässyt, mutta koira kulki rentoutuneesti ja pöydälläkään ei tarvinnut enää täristä. Huolettoman mutkatonta menoa. Tuomari vaan ei tykännyt Naomista, ei ollut tarpeeksi elegantti. Mutta eipä tuomari tykännyt juuri mistään muustakaan harjakoirasta, vain muutama 27:stä sai erin…

Tuomari: Roberto Schill,
Correct head. Neck should be more elegant. Soft back. Good underline. Free elbones. Upright rearlegs. Wellset tail. Good coat. Movement should be much more elegant. Good temperament.

Oikeanlainen pää. Kaula voisi olla tyylikkäämpi. Pehmeä selkä. Hyvä alalinja. Vapaa kyynerpää. Suorat takajalat. Hyvin asettunut häntä. Hyvä turkki. Liikkeen tulisi olla paljon tyylikkäämpi. Hyvä luonne.

EH

Jekku poika tuli nyt meille. Saapi nähdä sopeutuuko herra tähän porukkaan, missä menoa ja meininkiä riittää. Supersuloinen otushan tuo on, mutta vähän samantapainen kuin Naomi. Ihmiset eivät ole kiinnostavia, jollei niillä ole makkaraa. Lapsetkaan ei ole niin kauhean kivoja, ainakaan vielä. Ja Pupu oli kyl super pelottava heti alkuun. Pupu kun ei osaa antaa toiselle aikaa, vaan ryntäisi suoraa päätä riehumaan ja pentu ei ihan heti lämmennyt ruskealle mörrimöykylle, joka tulee 200km/h päälle. No sisällä kun olivat hetken, niin johan ois riehuttu urakalla. Eiköhän tuo tuosta, kun saa rauhassa sopeutua porukkaan. Pari viikkoa nyt katsotaan ja jos ei sopeudu, niin ei auta kuin antaa takaisin, mutta jos sopeutuu, niin meille jää. Raskaan väsyneen päivän päätteeksi pentu vetää unta nuppiin boksin suojissa.

LISÄÄ KUVIA NÄYTTELYSTÄ TÄÄLLÄ

dsc_2212.JPG
Suloinen…

dsc_2275.JPG

dsc_2282.JPG
Jipii, kinkkua kehässä!

dsc_2287.JPG

dsc_2313.JPG

dsc_2299.JPG