Ruppana ja ruokaa

Posted on

Jaksoin jopa tänään laittaa Pupun, mutta laiton jälkeen oli kyllä aikamoiset säryt selässä. Mutta tytöstä tuli taas nätti, viime viikot kun se on näyttänyt lähinnä jättimäiseltä teddykarhulta pitkine partoineen. Söpöhän se on niinkin, mutta mä en kestä sitä, kun se parta alkaa haisemaan. Ja Pupusta tulee partoineen jotenkin surullisen näköinen, sillä on semmoinen surumielinen ja syyttävä ilme koko ajan, kun se mulkoilee vieressä 😀 .

Mä luovutin barffin ja Ilon suhteen. Ilo nimittäin sai viikolla taas kaksi uutta ihottuma kohtaa kaulaansa, mutta näihin onneksi ehdin puuttumaan heti. Kasvattajan kanssa juteltuani  päädyin hommaamaan sille omia erikoisnapuloita. Kokeillaan nyt ekaksi noita ja jos ei toimi, niin kokeillaan jotain muuta, Nyt Ilolla on siis hypoallergeenista BrittCaren riista-peruna ruokaa. Koska barffit on pakastimessa lopussa ja raskaus lähenee loppuaan, siirrän nuo muutkin nyt pikkuhiljaa nappulalle tai no Unihan sitä on jo syönytkin. Toki kaikkien ruokaa terästetään erilaisilla öljylisillä mm. lohiöljyä. Ainut joka on katsellut nappula kuppia pitkään, on ollut Naomi, mutta hetken emmittyään sekin on hyökännyt lopulta tyhjentämään rivakasti kupin.

dsc_6229.JPG
Valmis Pupunen. Pikkasen yritetään hakea modernin trimmin mallia, mutta olen myös päättänyt sen, että jos turkkia alkaa käymään ylivoimaiseksi, niin ajalen sen pois ja katotaan myöhemmin. Mutta nyt jaksoin laittaa, joten tuli nätti.


One thought on “Ruppana ja ruokaa

Comments are closed.