Säässä kuin säässä

Posted on

Meillä lenkkeillään säässä kuin säässä, mutta säätila vaikuttaa liikkeelle lähtijöiden kokoonpanossa sekä lenkin pituudessa. Pääosin käydään yksi pitkä lenkki päivässä, yksi lyhyempi sekä pari-kolme pissatusta pihalle. Tosi kovilla pakkasilla, rankalla sateella tai jos lunta on satanut todella paljon, jää harjakoirat pois pitkältä lenkiltä. Ei ole mitään järkeä raahata Iloa lumihangessa, kun sen maavara on niin pieni, että saa taas vaan pissatulehduksen. Tai hinata perässään Naomia, joka ei halua kävellä kaatosateessa. Pupu tietenkin on aina valmiina lenkkeilemään, sama millainen sää on. Ja sitä ei haittaa, vaikka pääsisi kuinka monta kertaa päivässä lenkille.

Naomihan meillä on leikattu ja nyt pitäisi varailla aikaa kahdelle muulle. Ilmeisesti leikkautetaan nyt Ilo sekä Pupu, mutta ainakin Ilo. Ilolla kun nuo juoksut tuntuvat aiheuttavan ongelmia, lähinnä noita pissatulehduksia. Lisäksi tuossa valeraskaudeen aikaan näyttäisi myös taas iskevän pissatulehdukset. Jospa sitten pääsisimme viimein näistä Ilon lattialle pissimisistäkin, jotka siis ovat nyt johtuneet pissatulehduksesta. Pupun juoksuista ei ole muuta haittaa, kuin että ne tulevat 4kk välein ja viimeksi tiheämminkin. Hitusen mietityttää, että sitten on kaikki leikattu, eikä kellekkään voi teettää pentuja, mutta toisaalta, ei tässä porukassa potentiaalisia pennuntekijöitä niin olisikaan. Ilo kun sairastelee vähän väliä hotspottia ja noita pissatulehduksia ja Pupulla taas siskolla on addisonintauti ja Pupussa noita ulkomuodollisia vikoja 🙂 .

07022011684.jpg
Tällä säällä kelpaa lenkkeillä, vaikka Naomi oli hiukan edelleen sitä mieltä, että alle +15 asteen lämmössä on ihan tyhmää kulkea.

08022011708.jpg
Seuraavana päivänä lunta tulikin taivaan täydeltä ja lenkille lähti vain Pupu.

20012011637.jpg
Ja pari kertaa päivässä sitten pihamaalle pissille ja Pupu nyt aina ottaa pikku spurtitkin
.

29012011659.jpg
Naomi korvaeläin.

29012011663.jpg
Ilo samanmoinen korvaeläin.