Sisun fyssari

Posted on

Sisu kävi eilen kontrollikäynnillä fysioterapeutilla. Pientä kireyttä hartoiden kohdalta löytyi, pahemmin oikealta puolelta, mutta ei mitenkään paha. Se nyt näyttää olevan Sisulle se jumittuva kohta. Niska ei ollut enää ollenkaan jumissa, kiitos valjaiden. Myös kylmillä pukemista fyssari suositteli edelleen jatkettavan, jottei selkä saa kylmää. Nyt selkä taas avattiin ja jos alkaa jumittelemaan, niin sitten vaan uudestaan käymään. Taas kerran Sisu völisi koko käynnin ajan. On niin paljon hajuja, joita pitäisi päästä tutkimaan, eikä maata patjalla hierottavana…

Pissiminen on Sisulla edelleen ongelma numero yksi. Lähes joka yö Sisu pissaa vaippaan enempi tai vähempi. Nyt on mennyt pari yötä kuivana, mutta tiedän ettei se varmasti ole mikään pysyvä tila. Sisulla on muutama näyttely touko-kesäkuussa ja jos se valoituisi jossain niissä, niin sitten laitatan Sisulle kokeeksi kapselin ihon alle. Kastraatioon varmaan päädytään jossain välissä, jos kapselista on ollut apua. Jos koira menee huonompaan päin vaikka käytöksessä, niin sitten ei leikellä, mutta tätä en kyllä usko. Kapselin takia Sisulle tulee 2 vuoden kilpailukielto Kennelliiton kisoihin, mutta tälle ei voi mitään.

Muuten elämä on meillä taas rahoittunut. Isä ja poika ei ole tapellut aikoihin ja muutenkin elo on tasaisen rauhallista laumassa. Toki pieniä rähädyksiä voi leikin tiimellyksessä tulla, muttei entisen veroista.