Tällä mennään

Posted on

Nappuloista on nyt löytynyt sopivat meille. Tai no vanhoja tuttujahan nämä on. Jekulla ja Sisulla menee edelleen Cibaun kala-riisi, ei silmät vuoda ja kakkaakaan ei tule järkky määriä. Hupille ei tuo riisi sopinut, mutta olihan se kokeiltava. Korvat ja iho alkoi taas kutisemaan, joten Hupilla menee Arden Grangen sensitive (merikala-peruna), oikein hyvä ruoka, mutta melko kallis. No Hupilla menee se 1,5dl päivässä, niin eipä se haittaa, kunhan ei kutita. Mielenkiintoista näissä ruuissa on se, että niissä on melkoisen paljon hiilaria, mutta tuotosta ei silti tule paljoa. Ilmeisesti ruoka sulaa kumminkin hyvin. Puolet ruuasta meillä menee edelleen kypsää ja raakaa lihaa sekä ruuantähteitä.

Ehdittiin tuossa kokeilla ja kotona lojui mm:
Orijen Regional Red: Hupi kakkasi jättikasoja, Jekulla alkoi vuotamaan silmät (no tämä on tapahtunut joka kerta sen jälkeen, kun Orijen vaihtoi ruuista perunan herneisiin), Sisu kakkaili sisään.
Valio Puppy puristeruoka: Hupille ei käynyt ollenkaan, kun pellavansiementä–>ripuli, Jekulle ei maistunut, mikä on ihme, kun syö melkein kaikkea. Hajosi inhottavasti ihan puruksi kun lisäsi vettä sekaan.
Hill’s Z/D Syötin Hupille, kun muista tuli oireita, Pupulta jäänyt ruoka. Tässä kun ei ole mitään ”oikeaa” niin en halunnut kauaa antaa.
Sinisessä Orijen säkissä oli jotain jämiä, veikkaisin että eniten Hauhaun lohi-perunaa, mutta seassa saattaa olla cibauta ym näytteitä. Jos ois ollu pelkkää Hauhauta, oisin voinu syöttää Hupille, mutta nyt kun ei ole varma, niin en uskaltanut. Jekulla tuo Hauhaun lohi värjäsi suupieliä, ainakin ennen.

DSC_3592

Nämä nyt menee. Kunhan tuo Cibaun pikkupussi loppuu, niin haen sitä normaalikokoista nappulaa pussin, toi mini breed oli niin pientä nappulaa… Mutta siis samaa kamaa.

DSC_3593

Kokeilujen jämiä ois tarjolla halukkaalle…

DSC_3595

Vesikelit muuttuivat lumeen, mutta kun plussalla ollaan, pienikin pihapissa tarkoittaa lumen tarttumista. Onneksi Jekku on kalju, niin sitä ei haittaa…