Talven huumaa

Posted on

Talon päädyssä alkaa lumet sulamaan ja siinä oli mielenkiintoiset kuvausolosuhteet. Pupu pinkoi tapansa mukaan, mutta niin innostui Ilokin pienistä pyrähdyksistä. Naomi tyytyi köpöttelemään sulan maan kohdissa, tietysti, kuka sitä nyt tassujansa kastaisi lumeen, jollei ole pakko 😀 .

Ruokailun osalta mennään samassa kuin tähän asti ja edelleen koirat hyvässä kunnossa, Ilostakin alkaa löytymään taas tuota vauhtia ja iloa. Annan ruuan yleensä iltaisin, yhdessä kasassa ja nyt alkaisi näyttämään siltä, että tyhjä maha aiheuttaa satunnaista oksentelua, niinpä päätin lisätä aamuun pienen ”aamupalan”. Koska raakaa on nyt syöty pidempään, päätin ostaa aamupalaksi possunkylkirustoa, jonka pilkoin pieniin paloihin. Näin koirat saa pienen lihaluu palan aamuisin. Mutta seuraillaan, mitä vatsat sanoo luusta tai no tuo on vain rustoa, että sikäli sulavampaa. Ruokamäärät on myös olleet varmaan himpun liian vähäiset, koska kaikilta koirilta on vähinnyt läskiä luiden ympäriltä, mikä toisaalta ei ole huono ollenkaan 😀 Toisaalta nappulat ainakin turvottivat noita harjakoiria, että nyt näyttävät sitenkin ohuemmilta. No luu aterian muodossa nyt pikku lisäys ruokavalioon. Pitää Pupulle varmaan hommailla jossain vaiheessa isompia luita, joissa on vähän enempi haastetta, jos se nyt sulattaa ihan ok tuon.

dsc_8878.JPG

dsc_8880.JPG

dsc_8888.JPG
Mä löysin tämmösen hienon kepin…

dsc_8889.JPG
Mut sit tuli toi yks ja pölli sen!

dsc_8902.JPG
Katolta lorisevaa vettä on tutkittava.

dsc_8912.JPG
Pupu menee…

dsc_8915.JPG
Ja Pupu tulee…

dsc_8920.JPG

dsc_8927.JPG

dsc_8948.JPG
Pikku aasi.

dsc_8961.JPG

dsc_8964.JPG

dsc_8983.JPG
Naomi pysyi tietysti kuivalla maalla.

dsc_8987.JPG
Naomi seisoi hetken, mutta en ehtinyt kohdistamaan kameraa, kun se jo lähti tulemaan mamin luo. Kyllähän kuvaamaan kyykistynyt ihminen tarkoittaa sitä, että rapsutuksia on tulossa 😀