Terrierin kestäviä leluja

Posted on

Hubbitti on tunnetusti leluja tuhoava, mutta nyt on löytynyt leluyksilöitä, joista on enemmän kuin 15 minuutin ilo. Onhan nekin räjähtäneitä, mutta ne ovat silti leikittäviä. Ja siis kyseessä on lelut jotka Hupille kelpaa ja kestää, sillä meiltä löytyy esimerkiksi kumileluja sekä normi Kongeja, joilla Hupi ei oleiki juuri ollenkaan ja siksi ne kestää…

Kestävimmiksi on osoittautuneet nämä:

-Perusnarulelut, ne räjähtää ja täysin, mutta silti ovat ihan leikittäviä

-Narupallot, nämä tuntuvat kestävä tosi hyvin, onhan tuo isoin vähän purkautunutkin, mutta silti se vielä pallosta menee.

-Vinku Kong, tämä on ihan huippu, kun Hupi pitää vinkuleluista, mutta mikään ei ole kestänyt sen käsittelyä. Kestävä Kong-lelu, yhdistettynä vinkuun, on Hupin suosikkeja

-Nailon luut. Kasvattajalta saatu vinkki näiden kestämisestä. Pentuna nämä ei kiinnostaneet juuri ollenkaan, mutta nyt aikuisena näitä popsitaan tuontuosta ja silti meillä on edelleen samat käytössä, kun ne kestää ja kestää (Olen löytänyt näitä vain Peten koiratarvikkeesta).

-Yksi ei kuvassa oleva, kohtuullisesti kestänyt on Kong merkkinen amerikkalainen jalkapallo, tämä on tennispallo materiaalia ja Hupi on siitä kuorinut kankaat päältä, mutta kumiosa ja vinku on edelleen ehjät.

DSC_3282