Turistikoiria

Posted on

Tänään oli Villakoiren erikoisnäyttely. Lähdimme Pupun kanssa aamusta auttamaan Jaanaa poikien kanssa. Ilo tuli sitten myöhemmin Janin ja poikien kanssa. Pupu pisti taas ranttaliksi Doriksen kanssa, sekä Pepin kanssa ja yritti Brunonkin kanssa. OIkeastaan kuka vaan kaveri oisi kelvannut. Jotain rauhoittumisen merkkejä Pupussa on, käteni ei ollut tohjona reissun jälkeen. Tosin kuonopanta on Pupun vakio varuste nykyään ja se on auttanut. Olen ilmeisesti rennompi, mikä rauhoittaa Pupuakin. Tai ainakin Pupu käyttäytyy huomattavasti paremmin kuonopanta päässä. Tänään tosin jouduin ostamaan uuden sillä Oskulle aikanaan ostettu (80-90 luvun vaihteessa) alkoi vaikuttaa siltä että menee kohta kappaleiksi. Pupu oli hieman hampailla avittanut vanhaa nauhaa…

Kuviakin tuli otettua ja niitä löytyy täältä linkistä VILLAKOIRIEN ERIKOISNÄYTTELYKUVAT


3 thoughts on “Turistikoiria

  1. Hienoja kuvia!!:) tossa kuvassa missä oli tämmönen teksti: ”Turistikoira Pupu (Scarpebox Brown Canella) riehuu Doriksen kanssa (Scarpebox Brown Aroma) ja Bruno (Scarpebox James Brown) katsoo kateellisena takana…” niin se taitaa olla Peppi joka siä kattelee kateellisena takana;)

  2. se on kyllä totta..väriltään niin suklaisia:) lähempää kylläkin tunnistaa..mutta onneks mamma sentään oman kultansa erottaa;)

Comments are closed.